Vliegtijd Egypte

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Hoelang is de vliegtijd naar Egypte? Dat hangt er natuurlijk vanaf, vanaf waar je vliegt en naar welke stad je gaat. Ook kunnen tussenlandingen een groot verschil maken in vliegtijden. Als je bijvoorbeeld naar Caïro vliegt, is de vliegtijd korter dan naar de stad Marsa Alam in Egypte. Op deze pagina lees je meer over de vliegtijden naar steden in Egypte, de vliegafstand naar de steden en de valuta van het land. Ook lees je meer over de ligging van Egypte.


 

Vertrekken naar EGYPTE via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: EGYPTE AIRPORT

Bereken de EGYPTE VLIEGTIJD op TUI.NL

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd naar deze luchthavens via TUI:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Caïro in Egypte is 3.286 kilometer. De vliegafstand naar Marsa Alam bedraagt 3.985 kilometer. Het is goed om te weten dat in het hele land betaald wordt met de Egyptische Pond.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Egypte

Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Caïro vliegt, dan is de vliegtijd 4 uur en 25 minuten. De vluchten vanaf Amsterdam naar de hoofdstad van Egypte zijn rechtstreeks. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar de stad Marsa Alam is een stuk langer. Daar doe je namelijk 5 uur en 20 minuten over en je maakt tussendoor een tussenlanding.

Vliegtijd Egypte

Vliegtijd Egypte vanaf Rotterdam of Eindhoven

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar Caïro. Ook kun je niet vanaf Eindhoven naar Marsa Alam vliegen. Vanaf Rotterdam kun je wel in de steden komen. Wel verschillende vliegtijden enorm met elkaar. Als je vanaf Rotterdam naar Caïro vliegt, is de vliegtijd 9 uur en 55 minuten inclusief één tussenlanding. Vlieg je vanaf Rotterdam, wat is dan de vliegtijd? De vliegtijd  vanaf Rotterdam bedraagt 13 uur en 35 minuten. Dit is inclusief drie tussenlandingen. Zoek je een snellere vlucht? Bekijk dan eens wat voor tijdswinst je hebt met een rechtstreekse vlucht.

Ook leuk om te bezoeken:

Ligging

Het is een land in het noordoosten van Afrika. Het grenst aan de Middellandse zee in het noorden, de Gazastrook en Israël in het noordoosten, de Rode zee in het oosten, Soedan in het zuiden en Libië in het westen.