East London is een stad in Zuid-Afrika. Je kunt er verschillende, populaire activiteiten doen. Wat er allemaal te doen valt, lees je onderaan de pagina. Het is goed om te weten vanaf waar je het beste kunt vliegen. Daarnaast kun je kijken wat de vliegtijd naar East London is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is en met welke valuta er wordt betaald. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – East London (AMS-ELS)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – East London (AMS-ELS) is gemiddeld 20 uur en 20 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vlucht, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee zodat je jezelf kunt vermaken tijdens de reis. Het vliegveld waarop je landt heet East London Airport, waarvan de afkorting ELS is.

Vliegtijd East London vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-ELS) / (RTM-ELS)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vertrekken. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – East London (EIN-ELS) is gemiddeld 24 uur en 20 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Oost-Londen (RTM-ELS) is inclusief twee tussenlandingen gemiddeld 18 uur en 30 minuten. Vanaf Rotterdam heb je de kortste vliegtijd in dit geval.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.948 kilometer. In de stad wordt betaald met de Zuid-Afrikaanse Rand. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook is het goed om te weten dat er tijdsverschil is met Nederland. Het is in de regio 1 uur later dan in Nederland. Er wordt Xhosa, Engels en Afrikaans gesproken.

De hoofdstad

East London is een stad aan de zuidkust van Zuid-Afrika. Het ligt in de Oost-Kaapprovincie. Je kunt in de stad verschillende activiteiten doen. Zo kun je naar Nahoon Beach, het Museum, de Hemingways Mall, het Mpongo Park Game Private Reserve, het Lion Park, de Vincent Park Mall en het Aquarium.