Vluchten naar de Dominicaanse Republiek met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegen naar de Dominicaanse Republiek? Bekijk goed de vliegtijd. Je kunt een rechtstreekse vlucht hebben maar ook een vlucht met tussenstop of overstap behoort tot de mogelijkheden. Wil je een zo kort mogelijke vliegtijd naar de Dominicaanse Republiek? Kies dan voor een rechtstreekse vlucht.

Wat is de vliegtijd naar de Dominicaanse Republiek? Dat hangt natuurlijk af van waar je precies naar toe gaat. Je kunt namelijk naar meerdere steden in het land vliegen en de ene vlucht is dan natuurlijk langer dan de ander. Ook kan de vliegtijd langer zijn door tussenlandingen en weersomstandigheden. Hieronder lees je meer over de vliegtijd naar twee verschillende steden in de Dominicaanse Republiek en wat de vliegafstand er naartoe is. Ook lees je meer over de ligging van de Dominicaanse Republiek.

Vertrekken naar DOMINICAANSE REPUBLIEK via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: DOMINICAANSE REPUBLIEK

De vliegtijd verschilt per luchthaven.

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Punta Cana, Santo Domingo of Puerto Plata.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


 

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar de Dominicaanse Republiek en om precies te zijn naar de stad Punta Cana, is 7.244 kilometer. De vliegafstand naar de stad Santo Domingo is 7.362 kilometer. Er wordt betaald met de Dominicaanse Peso.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Dominicaanse Republiek

Vliegtijden variëren als je vanaf verschillende vliegvelden kunt vertrekken. Maar hoelang is de vliegtijd naar de Dominicaanse Republiek vanaf Amsterdam Schiphol? Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Punta Cana vliegt, dan is de vliegtijd 12 uur en 5 minuten inclusief tussenlanding. De vliegtijd van af Amsterdam naar de stad Santo Domingo is dan weer 13 uur en 20 minuten inclusief tussenlanding. Ook kun je Puerto Plata bezoeken.

Vliegtijd Dominicaanse Republiek

Vliegtijd Dominicaanse Republiek vanaf Rotterdam of Eindhoven

Vanaf Eindhoven vliegen er geen vliegtuigen naar Punta Cana. Vanaf dit vliegveld vertrekken er wel vliegtuigen naar de stad Santo Domingo. De vliegtijd is dan 22 uur en 15 minuten inclusief twee tussenlandingen. Vanaf Rotterdam vertrekken er wel vliegtuigen naar Punta Cana. De vliegtijd is dan 24 uur en 50 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Santo Domingo bedraagt 18 uur en 9 minuten.

Ligging

Het is een land op het eiland Hispaniola, in het Caribisch gebied. Twee derde van het eiland bestaat uit het land de Dominicaanse Republiek. Het land is te vinden in Noord-Amerika en het grenst in het westen aan Haïti. In het oosten grenst het aan Puerto Rico, in het noorden aan de Atlantische oceaan en in het zuiden aan de Caribische zee.