Vliegtijd Doha

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Doha is een stad waar veel te doen is. Er zijn veel populaire activiteiten voor toeristen. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je onder aan de pagina. Het is verstandig om rekening te houden met een aantal zaken. Je kunt kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Doha is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarbij is het handig om te weten welke taal er wordt gesproken, wat de valuta van het land is en of er tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar DOHA is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: DOHA AIRPORT (DOH)

Bereken de DOHA VLIEGTIJD

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Doha (AMS-DOH)

Het is erg fijn dat je vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks kunt vliegen. De vliegtijd Doha vanaf Amsterdam (AMS – DOH) is 6 uur en 25 minuten. Je landt op het vliegveld genaamd New Doha International Airport. De afkorting hiervan is DOH. Je kunt iets leuks meenemen voor tijdens de vlucht. Zo kun je jezelf vermaken.

Vliegtijd Doha
Vliegtijd Doha

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Doha (RTM/EIN-DOH)

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er vliegtuigen naar de stad. Wel moet je er rekening mee houden dat je vanaf allebei de vliegvelden te maken krijgt met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd naar Doha vanaf Eindhoven (EIN – DOH) is 11 uur en 5 minuten. Vanaf Rotterdam (RTM – DOH) doe je er 15 uur over. Het beste kun je dus vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegduur.

Doha vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is ongeveer 4.925 kilometer. Er wordt in het land voornamelijk Arabisch gesproken. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze valuta heet de Quatar Rial. Je kunt de valuta voor vertrek aanschaffen bij verschillende wisselkoersbureaus. In het land is het 2 uur later dan in Nederland. Hier kun je ook rekening mee houden.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van het land Qatar. Er zijn veel leuke activiteiten te doen. Zo kun je naar het Museum voor Islamitische Kunst, naar Souq Waqif, the Corniche, het Aspire Park, Katara Cultural Village, het MIA Park, The Pearl-Qatar en de State Grand Mosque. Er zijn veel historische monumenten, je kunt er genieten van het weer en mooie wandelingen maken. Een dag kun je afsluiten door bij een restaurant heerlijke gerechten te proeven.