Vliegtijd Des Moines

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je naar Des Moines gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Bekijk vooraf, vanaf waar je het beste kunt vliegen. Ook kun je kijken naar wat de vliegtijd naar Des Moines, de vliegafstand is en hoe het vliegveld heet waarop je landt. Daarnaast is het handig om te weten welke taal er wordt gesproken, welke valuta er wordt gebruikt, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke populaire activiteiten er zoal te doen zijn. Over bovenstaande zaken, lees je hieronder meer.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Des Moines (AMS-DSM)

Als je naar de stad wilt vliegen, kan dat vanaf Amsterdam Schiphol. Je krijgt dan te maken met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd naar Des Moines, Verenigde Staten vanaf Amsterdam (AMS – DSM) is 12 uur en 23 minuten. Dit is inclusief tussenlanding. Je landt op het vliegveld genaamd Des Moines International Airport. De afkorting is DSM.

Vliegtijd Des Moines
Vliegtijd Des Moines

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (RTM/EIN-DSM)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vertrekken vanaf Rotterdam. Houd er wel rekening mee, dat je vanaf hier te maken krijgt met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd naar Des Moines vanaf Rotterdam (RTM – DSM) inclusief tussenlanding is 16 uur en 14 minuten. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol als je de kortste vliegduur wilt.

Des Moines vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.057 kilometer. Je kunt er met de Amerikaanse Dollar betalen. Je kunt de valuta aanschaffen bij een wisselkoersbureau voor vertrek. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er namelijk 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Lowa. Er zijn veel interessante dingen te doen en te bezichtigen. Zo kun je naar de Capitol Building, de Lowa State Fairgrounds, de Downtown Farmers Market, het Pappajohn Sculpture Park, de Blank Park Zoo, het Gray’s Lake Park, het Art Center en je kunt een bezoek brengen aan het Principal Park.