Vliegtijd Denemarken

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je naar Denemarken op vakantie gaat, dan is dat erg gaaf. Toch is het goed om rekening te houden met een aantal zaken. Hoelang is bijvoorbeeld de vliegtijd naar Denemarken? De vliegtijd hangt af van een aantal factoren. Zo is het langer vliegen naar de ene stad in Denemarken dan naar de andere stad. Ook is de vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol bijvoorbeeld anders dan de vliegtijd vanaf Rotterdam of Eindhoven. Meer over de vliegtijd naar Denemarken, de vliegafstand, de valuta en de ligging van het land lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Denemarken

Hoelang is de vliegtijd naar Denemarken? De vliegtijd naar Kopenhagen vanaf Amsterdam Schiphol is 1 uur en 20 minuten. De vlucht is rechtstreeks. De vliegtijd naar Aalborg vanaf Amsterdam Schiphol is ook rechtstreeks. Van deze vlucht is de exacte vliegtijd 1 uur en 15 minuten.

Vliegtijd Denemarken

Vliegtijd Denemarken vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je ook naar Kopenhagen en Aalborg vliegen. De vliegtijd naar Kopenhagen vanaf Eindhoven is 1 uur en 20 minuten waarbij de vlucht rechtstreeks is. De vlucht vanaf Eindhoven naar Aalborg is 6 uur en 15 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. Als je vanaf Rotterdam naar Kopenhagen wilt vliegen, dan moet je rekening houden met minimaal één tussenlanding. De vliegtijd inclusief tussenlanding is gemiddeld 7 uur naar Kopenhagen vanaf Rotterdam. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Aalborg is gemiddeld 9 uur en 40 minuten inclusief minimaal twee tussenlandingen.

Bestemmingen in Denemarken:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Kopenhagen is 633 kilometer. De vliegafstand naar Aalborg is 624 kilometer. De vliegafstand is niet heel erg verschillend van elkaar. Er wordt betaald met de Deense Kroon. Het is goed om hier van te voren rekening mee te houden. Je kunt bij de bank alvast geld omwisselen. Dat is meestal goedkoper dan op een luchthaven of het land zelf.

Ligging

Het is een land in het noorden van Europa. Het behoort tot Scandinavië, samen met Zweden en Noorwegen. De hoofdstad is Kopenhagen.