Vluchten naar Cyprus met alle reisinformatie via tui.nl:

Cyprus kent twee vliegvelden. De vliegtijd naar Cyprus is afhankelijk van het vliegveld waarop je landt. Daarnaast kan een tussenlanding of overstap nog zorgen voor een langere reistijd. Heb je een rechtstreekse vlucht? Dan heb je de kortste vliegtijd naar Cyprus.

Vliegtickets-Cyprus

De vliegtijd naar Cyprus hangt natuurlijk af vanaf waar je vliegt en naar welke stad je gaat. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol kan weer anders zijn naar een stad op Cyprus dan de vliegtijd vanaf Eindhoven of Rotterdam. Ook is de ene stad beter bereikbaar dan de andere stad. Hoelang is de vliegtijd naar Cyprus, Larnaca bijvoorbeeld? En is dat weer heel anders dan Paphos? Hieronder lees je er meer over.

Bekijk de vliegtijd bij de vluchten naar CYPRUS via TUI:

→ Naar: CYPRUS AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven.

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar Paphos en Larnaca.

 


 

 


Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Larnaca is 2.991 kilometer. De vliegtijd naar Paphos is 2.938 kilometer. De vliegafstand is natuurlijk bij iedere stad op eiland weer anders. De valuta waarmee betaald wordt is de euro. In het Turkse gedeelte kan in sommige gevallen ook met de euro betaald worden.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Cyprus

Hoelang is de vliegtijd naar Cyprus? Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je rechtstreeks naar Cyprus, naar de stad Larnaca. De vlucht is rechtstreeks met een vliegtijd van 4 uur en 10 minuten. Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Paphos vliegt, dan ben je iets korter onderweg. De precieze vliegtijd bedraagt dan 4 uur. Ook dit is een rechtstreekse vlucht. Ga je met kinderen vliegen? Lees dan deze tips!

Vliegtijd Cyprus

Vliegtijd Cyprus vanaf Rotterdam en Eindhoven

De vliegtijd Eindhoven – Cyprus naar de stad Larnaca, is 40 uur en 30 minuten. Je bent erg lang onderweg vanaf Eindhoven, terwijl je vanaf Amsterdam met 4 uur en 10 minuten al in deze stad bent. Ook krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. Naar Paphos vertrekken geen vliegtuigen vanaf Eindhoven. Vanaf Rotterdam is de vliegtijd naar Larnaca 17 uur en 35 minuten inclusief één tussenlanding, terwijl de vliegtijd naar Paphos weer langer is. Dan is de vliegtijd 21 uur en 25 minuten vanaf Rotterdam.

Ligging

Het land lijkt meer bij Azië te horen, maar toch is het sinds 2004 lid van de Europese Unie. Het land ligt links van Syrië en iets onder Turkije. Het ligt in de Middellandse zee.