Vliegtijd Costa Rica

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Costa Rica met alle reisinformatie via tui.nl:

Met rechtstreekse vlucht kom je het snelst in Costa Rica. De vliegtijd zal dan een stuk korter zijn dan bij vluchten met één of meerdere tussenlandingen of overstappen. Wil je zo kort mogelijk in het vliegtuig zitten? Kies dan altijd voor een rechtstreekse vlucht. De vliegtijd naar Costa Rica is dan het kortst.

Vliegtickets-Costa Rica

Als je naar Costa Rica gaat, dan is dat erg gaaf. Maar hoelang is de vliegtijd naar Costa Rica? De vliegtijd kan erg variëren. Dit komt doordat je naar verschillende steden kunt vliegen en je kunt vanaf diverse vliegvelden vertrekken. Zo is de vliegtijd vanaf Amsterdam naar San José korter dan naar Liberia. Wat de precieze vliegtijden zijn, lees je hieronder. Ook lees je meer over de vliegafstand, de valuta en de ligging van het land.

 

Bekijk de vliegtijd bij de vluchten naar COSTA RICA via TUI:

→ Naar: COSTA RICA AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven.

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld San José of Liberia.

Bekijk de vluchten VLIEGTIJD op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

 

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Costa Rica

De vliegtijd naar Costa Rica hangt af van naar welke stad je vliegt. Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar San José vliegt, dan is de vliegtijd 14 uur en 1 minuut inclusief één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Liberia is dan weer langer, namelijk 16 uur en 55 minuten. Het is tijdens de vlucht belangrijk om ook goed te slapen.

Vliegtijd Costa Rica

Vliegtijd Costa Rica vanaf Rotterdam en Eindhoven

Hoelang is de vliegtijd naar Costa Rica vanaf Eindhoven en Rotterdam? Vanaf daar zijn de vliegtijden weer anders dan vanaf Amsterdam Schiphol. Vanaf Eindhoven is de vliegtijd naar San José gemiddeld 20 uur en 41 minuten inclusief twee tussenlandingen. Vanaf Rotterdam naar San José is weer 19 uur en 43 minuten inclusief twee tussenlandingen. Naar Liberia is de vliegtijd vanaf Eindhoven 21 uur en 37 minuten inclusief tussenlandingen, terwijl je er vanaf Rotterdam een uur korter over doet. Met een rechtstreekse vlucht bespaar je veel tijd!

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar San José is 9.352 kilometer. De vliegafstand vanaf Nederland naar de stad Liberia is 9.382 kilometer. Het is goed om te weten dat er met een andere valuta wordt betaald, namelijk de Colon.

Ligging

Het land ligt in centraal Amerika. Het grenst in het noorden aan Nicaragua en in het zuiden aan Panama. In het westen en oosten grenst Costa Rica aan de grote oceaan en de Caribische zee.