Vliegtijd Columbus Georgia

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je op vakantie gaat, kun je je goed voorbereiden. Zo kom je niet snel voor verassingen te staan. Je kunt rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd Columbus Georgia is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland, welke valuta er wordt gebruikt en wat er allemaal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Columbus, GA (AMS-CSG)

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Columbus is 13 uur en 38 minuten. Dit is inclusief één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld iets leuks mee waarmee je jezelf kunt vermaken. Je landt op het vliegveld genaamd Columbus Airport. De afkorting ervan is CSG.

Vliegtijd Columbus Georgia
Vliegtijd Columbus Georgia

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam (RTM/EIN-CSG)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. De gemiddelde vliegtijd Columbus vanaf Rotterdam (RTM – CSG) is 32 uur en 34 minuten. Dit is een erg lange vliegduur. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Columbus, GA vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.199 kilometer. Je kunt er met de Amerikaanse Dollar betalen. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek bij verschillende wisselkoersbureaus. Er is ook tijdsverschil met Nederland. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Columbus is een stad in de Amerikaanse staat Georgia. Je kunt er ontzettend veel activiteiten doen. Zo kun je naar de Riverwalk, naar het museum, naar het Coca-Cola Space Science Center, naar het Flat Rock Park, naar het National Infantry Museum and Soldier Center, naar de State Universaty, naar de Heritage Corner en je kunt een bezoek brengen aan de Botanical Garden. Naast dit alles kun je naar het theater en heerlijke gerechten proeven in Diverse restaurants.