Vliegtijd Columbia

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Columbia is een erg leuke stad om naar toe te gaan. Als je er naar toe gaat, kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen. Zo kun je kijken vanaf waar je de kortste vliegtijd naar Columbia hebt. Ook is het handig om te weten wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast kun je kijken naar de valuta, het tijdsverschil, de taal en wat er allemaal te doen is. Over bovenstaande punten, lees je hieronder meer.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Columbia, SC (AMS-CAE)

Als je vanaf Schiphol vliegt, vlieg je met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Amsterdam – Columbia (AMS – CAE) is 13 uur. Je landt op het vliegveld genaamd C. Metropolitan Airport. De afkorting hiervan is CAE.

Vliegtijd Columbia
Vliegtijd Columbia

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam (RTM/EIN-CAE)

Vanaf Eindhoven kun je niet naar de stad vliegen. Vanaf Rotterdam kan dit wel. Je krijgt dan wel te maken met twee tussenlandingen. De vliegtijd Columbia vanaf Rotterdam (RTM – CAE) is gemiddeld 16 uur en 9 minuten. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Schiphol Amsterdam voor de kortste vliegduur.

Columbia, SC vliegafstand, tijdsverschil en valuta.

De vliegafstand is 6.837 kilometer. Je kunt er met de Amerikaanse Dollar betalen. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek. Dit kan bij verschillende wisselkoersbureaus. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat South Carolina. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar de Vestingstad Cartanega, Naar het Botero Museum, naar het Gold Museum, naar Mount Monserrate, naar Medellin Metrocable, naar Parque Explora waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en/of ontspannen en je unt naar Bosques de Cocora. Ook is Crab Cay erg gaaf om te bezoeken. Dit is een prachtig eiland wat een waar paradijs is.