Vliegtijd Colorado Springs

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

De Verenigde Staten kent veel leuke steden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Deze plaats is er daar één van. Je kunt in deze stad veel doen. Wat precies, lees je verderop. Als je naar de stad gaat, kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen. Daarbij kun je opzoeken wat de Colorado Springs vliegtijd is, de vliegafstand en het vliegveld waarop je landt is. Ook is het handig om te weten met welke valuta er wordt betaald, wat het tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Colorado Springs (AMS-COS)

Vanaf Amsterdam Schiphol kun je naar de stad vliegen. Houd er dan wel rekening mee dat je te maken krijgt met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Colorado Springs, Verenigde Staten is 14 uur en 49 minuten. Je landt op het vliegveld genaamd City of Colorado Springs Municipal Airport, waarvan de afkorting COS is.

Vliegtijd Colorado Springs
Vliegtijd Colorado Springs

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Colorado Springs (RTM/EIN-COS)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen. Vanaf Rotterdam krijg je te maken met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Colorado Springs (RTM – COS) is 20 uur. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegduur.

Colorado Springs vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.555 kilometer. Je kunt er met de Amerikaanse Dollar betalen. Deze is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook is het er 8 uur vroeger, waar je rekening mee kunt houden. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de tweede grootste stad van de regio. Je kunt er naar de Tuin der Goden naar Pikes Peak, naar Cheyenne Mountain Zoo en naar de United States Air Force Academy. Ook is het erg leuk om naar Seven Falls, Helen Hunt Falls, het Palmer Park, de Red Rock Canyon, het Olympic Training Center en het Glen Eyrie Castle te gaan. Voor jong en oud is er in ieder geval genoeg te beleven!