Vliegtijd Cincinnati

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Als je naar de Verenigde Staten gaat, krijg je te maken met tijdsverschil en een andere valuta. Ook wordt er een andere taal gesproken. Wat het tijdsverschil is, welke valuta er wordt gebruikt en welke taal er wordt gesproken lees je verderop. Ook kun je kijken vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Cincinnati is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast is het fijn om te weten wat er allemaal in de stad te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Cincinnati (AMS-CVG)

Vanaf Amsterdam Schiphol kun je naar Cincinnati vliegen. Je landt dan op het vliegveld genaamd Kentucky International, waarvan de afkorting CVG is. De vliegtijd Amsterdam – Cincinnati (AMS – CVG) is gemiddeld 11 uur en 38 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met één tussenlanding.

Vliegtijd Cincinnati
Vliegtijd Cincinnati

Vliegtijd Eindhoven en Rotterdam – Cincinnati (RTM/EIN-CVG)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen als je vliegt met twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Cincinnati (RTM – CVG) is 15 uur en 44 minuten. Voor de kortste vliegduur kun je het beste vertrekken vanaf Schiphol Amsterdam.

Cincinnati vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 15.903 kilometer. Het is een behoorlijk eindje. Neem bijvoorbeeld een goed boek mee, zodat je jezelf kunt vermaken tijdens de vlucht. In de stad wordt betaald met de Amerikaanse Dollar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen bij een wisselkoersbureau. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in het zuidwesten van de Amerikaanse staat Ohio. Je kunt er allerlei activiteiten doen en er veel bekijken. Je kunt een bezoek brengen aan het Great American Ball Park, aan de Zoo en Botanical Garden, aan het Art Museum en je kunt naar het Smale Riverfront Park. Daarnaast is het ook erg leuk om naar de Roebling Suspension Bridge, het American Sign Museum, de Krohn Conservatory en Fountain Square te gaan.