Vliegtijd China

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

China is een erg groot land. Je kunt naar diverse steden op vakantie. Maar hoelang is de vliegtijd naar China? De vliegtijd hangt af van een paar zaken. Je kunt namelijk naar dezelfde stad langer onderweg zijn als je bijvoorbeeld vanaf een ander vliegveld vliegt. Ook is het naar de ene stad weer langer vliegen dan naar de ander. Hieronder lees je meer over de vliegtijden naar twee bekende steden in het land.


Vertrekken naar CHINA is mogelijk vanaf:

→ Naar: CHINA AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar Beijing, Shanghai, Zhengzhou.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

 

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – China

Twee bekende steden in China zijn Shanghai en Peking. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Shanghai bedraagt 10 uur en 45 minuten. Dit is een rechtstreekse vlucht. Ook naar Beijing kun je rechtstreeks vliegen. Hier doe je dan wat korter over. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Beijing bedraagt 9 uur en 20 minuten. Naar beide steden hoef je geen rekening te houden met eventuele tussenlandingen.

Vliegtijd China

Vliegtijd China vanaf Rotterdam en Eindhoven

Hoelang is de vliegtijd naar China vanaf Rotterdam of Eindhoven? Vanaf Eindhoven naar Sjanghai is de vliegtijd 17 uur en 10 minuten inclusief één tussenlanding. Vanaf Eindhoven naar Peking vliegen is ook mogelijk. De vliegtijd van deze vlucht is 18 uur inclusief één tussenlanding. De vliegtijd is toch weer 50 minuten langer dan naar Shanghai. Als je vanaf Rotterdam naar Shanghai wilt vliegen, dan ben je 16 uur onderweg. De vliegtijd naar Peking vanaf Rotterdam is 14 uur en 30 minuten.

Bestemmingen in China:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Shanghai is 8.910 kilometer. De vliegafstand naar Peking in het land is weer wat langer, namelijk 9.483 kilometer. Het is ook goed om te weten dat er betaald wordt met een andere valuta. Deze valuta heet de Renminbi.

Ligging

Het is een ontzettend groot land in Oost-Azië. Even ter vergelijking: Het land is 240 keer zo groot als Nederland. China grenst aan veel landen. Zo grenst het aan Korea, Rusland, Mongolië, Kazachstan, Kirgizië, Tadzjikistan, Afghanistan, Pakistan, India, Nepal, Bhutan, Myanmar, Laos en Vietnam.