Vliegtijd Canada

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Canada met alle reisinformatie via tui.nl:

Benieuwd naar de vliegtijd naar deze bestemming? Bekijk hier de snelste vliegreis. Bedenk vooraf wat voor jou een ideale vertrektijd en aankomsttijd is. Vluchten met geen of zo min mogelijk tussenlandingen hebben de kortste reistijd.

Vliegtickets-Canada

Wat is de vliegtijd naar Canada? Dat hangt af van meerdere zaken. Het land is erg groot, dus de vliegtijd naar de ene stad is langer dan naar de andere stad. De vliegtijd kan ook variëren, doordat er vanaf een ander vliegveld wordt gevlogen of door meer tussenlandingen. Hieronder lees je meer over wat de vliegtijden naar Canada zijn, naar Toronto en Vancouver. Ook lees je meer over de vliegafstanden naar deze steden en met welke valuta daar wordt betaald.


Bekijk de vliegtijd bij de vluchten naar CANADA via TUI:

→ Naar: CANADA AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven.

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bijvoorbeeld Abbotsford, Vancouver, Toronto of Whitehouse.

Bekijk de vluchten met VLIEGTIJD op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Canada

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Toronto in Canada, is 8 uur en 15 minuten. Deze vlucht is rechtstreeks en je hoeft dus geen rekening te houden met tussenlandingen. Ook de vlucht vanaf Amsterdam naar Vancouver is rechtstreeks. Wel is de vliegtijd langer. De vliegtijd naar Vancouver in Canada is 9 uur en 50 minuten. Dit is toch ruim anderhalf uur langer vliegen dan naar Toronto.

Vliegtijd Canada

Vliegtijd Canada vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar Canada. Wel kun je vanaf Rotterdam naar beide steden in het land vliegen. Hoelang is de vliegtijd naar Canada? Vanaf Rotterdam naar Toronto is de vliegtijd gemiddeld 12 uur inclusief één tussenlanding. Het is leuk om te weten, dat de vliegtijd vanaf Rotterdam naar Vancouver weer langer is dan naar Toronto. Naar Vancouver is de vliegtijd 14 uur en 45 minuten inclusief één tussenlanding. Tijdens deze lange vlucht dien je een goed ritme te hebben voor de slaap.

Bestemmingen in Canada:

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Toronto vanaf Nederland is 6.960 kilometer. Het is goed om te weten dat de afstand naar Vancouver vanaf Nederland weer een stuk langer is. De vliegafstand naar deze stad bedraagt 7.694 kilometer. In het land wordt betaald met de Canadese dollar.

Ligging

Het is een land in het noorden van Noord-Amerika. Het land grenst in het zuiden aan de Verenigde Staten en in het oosten aan de Atlantische oceaan.