Vliegtijd Cali

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Cali is een ontzettend leuke vakantiebestemming. Er zijn veel activiteiten te doen en je kunt er van alles bezichtigen. Onder aan de pagina vind je wat je zoal in de stad kunt doen. Als je op vakantie gaat, is het handig om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd Cali, Colombia is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het fijn om te weten of er tijdsverschil is met Nederland, of er met een andere valuta wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Cali (AMS – CLO)

Als je naar Cali vliegt vanaf Schiphol land je op het vliegveld genaamd Alfonso Bonilla Aragón International Airport. De afkorting van het vliegveld is CLO. Als je vanaf Amsterdam vliegt, vlieg je met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Amsterdam – Cali, Colombia (AMS – CLO) is 14 uur en 10 minuten. Dit is inclusief tussenlanding.

Vliegtijd Cali
Vliegtijd Cali

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam kun je naar de stad vliegen, maar houd wel rekening met het feit dat je twee tussenlandingen hebt. De vliegtijd Cali vanaf Eindhoven (EIN – CLO) is 20 uur en 20 minuten. Vanaf Rotterdam (RTM – CLO) ben je 31 uur en 1 minuut onderweg. Je kunt dus het beste vanaf Schiphol vliegen indien je de kortste vliegduur wilt hebben.

Cali vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.511 kilometer. Het is handig om rekening te houden met de andere valuta. Er wordt namelijk met de Colombiaanse peso betaald. Deze kun je aanschaffen voor vertrek in verschillende wisselkoersbureaus. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Spaans gesproken, wat de officiële taal is. Ook worden er een aantal Inheemse talen gesproken.

De hoofdstad

Cali is de hoofdstad van het departement Valle del Gauca. Je kunt er veel ondernemen maar ook ontspannen. Zo kun je naar Fair, Zoologico, Andoke, naar de Pance River, naar Isglesia de San Antionio, naar Christo Rey, naar Barrio San Antonio en naar Acuaparque de Tarder Calenar Rozo. Je kunt wandel- en fietstochten toen, maar ook ontspannen in de mooie parken en de rustgevende rivieren. Verder kun je verschillende musea bezoeken en heerlijke gerechten proeven in diverse restaurants.