Vliegtijd Bulgarije

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtickets-Bulgarije

De vliegtijd naar Bulgarije is niet heel erg lang. Toch is er een verschil in vliegtijden. Als je bijvoorbeeld naar Sofia gaat, ben je niet zo lang onderweg. Maar ga je naar Boergas, dan is het een stuk lastiger om daar te komen. De vliegtijd naar Boergas is ook veel langer dan naar Bulgarije. Op deze pagina vind je meer over de vliegtijden naar Bulgarije. De vliegtijden zijn namelijk anders als je vanaf een ander vliegveld vliegt of naar een andere stad in Bulgarije. Het is goed om hier meer over te weten.Bekijk de vliegtijd + vluchten naar BULGARIJE via TUI:

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

 

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Bulgarije

Hoelang is de vliegtijd naar Bulgarije? Dat ligt natuurlijk aan de stad waar je naartoe vliegt. Als je naar Sofia vliegt, is de vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol maar 2 uur en 40 minuten. De vlucht naar Sofia vanaf Amsterdam Schiphol is rechtstreeks. Als je bijvoorbeeld naar Boergas vliegt, dan ben je een behoorlijke tijd langer onderweg. De verbinding is namelijk veel slechter. De vliegtijd is gemiddeld 17 uur en 35 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd naar de ene stad kan dus langer zijn dan een andere stad in het land.

Vliegtijd Bulgarije

Vliegtijd Bulgarije vanaf Rotterdam en Eindhoven

Als je vanaf Eindhoven naar Sofia vliegt, dan ben je 2 uur en 40 minuten onderweg. De vliegtijd is gebaseerd op een rechtstreekse vlucht. Vanaf Rotterdam maak je wel één tussenlanding en is de vliegtijd 17 uur en 10 minuten. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam of Eindhoven vertrekken. Hoelang is de vliegtijd naar Bulgarije, Boergas? Boergas is erg slecht bereikbaar. Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtijden naar de stad en vanaf Rotterdam doe je er 25 uur en 55 minuten over inclusief drie tussenlandingen.

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand vanaf Nederland is per stad anders. Als je naar Sofia wilt vliegen vanaf Nederland, dan is de vliegafstand 1.753 kilometer. De vliegafstand naar bijvoorbeeld Boergas is weer 2.089 kilometer. In het land wordt betaald met de Bulgaarse Lev.

Ligging

Het is een land in zuidoosten van Europa. Het grenst aan Roemenië, Servië, Macedonië, Griekenland, Turkije en de Zwarte zee.