Vliegtijd Brunswick

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Brunswick
Vliegtijd Brunswick

Als je op vakantie gaat, is het goed om je voor te bereiden. Zo kom je niet snel voor verassingen te staan. Je kunt van te voren rekening houden met vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd Brunswick , Verenigde Staten (BQK) is en waar je landt. Ook is het leuk om de vliegafstand te weten. Naast dit, kun je ook rekening houden met de valuta, het tijdsverschil, de taal die er wordt gesproken en met wat er allemaal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Brunswick (AMS – BQK)

Vanaf Schiphol kun je naar deze plaats in New Jersey vliegen. Wel krijg je dan te maken met één tussenlanding. De vliegtijd Amsterdam – Brunswick, Verenigde Staten (AMS -BQK) is inclusief tussenlanding gemiddeld 12 uur en 36 minuten. Het is een lange reis, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee. Je landt op het vliegveld genaamd Brunswick Golden Isles Airport. De afkorting hiervan is BQK.

Vliegtijd Brunswick
Vliegtijd Brunswick

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vliegen als je vliegt met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Brunswick, Verenigde Staten (RTM – BQK) is gemiddeld inclusief twee tussenlandingen 31 uur en 32 minuten. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Schiphol. Dan heb je de kortste vliegduur en de minste CO2 uitstoot.

Brunswick vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.450 kilometer. Er wordt in de stad met de Amerikaanse Dollar betaald. Deze kun je aanschaffen voor vertrek. Ook is er tijdsverschil met Nederland. Het is er 5 uur later dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Engels gesproken. Terwijl je in het vliegtuig zit kun je alvast wat meer informatie lezen over de stad. De vliegtijd naar Brunswick is immers lang genoeg om alle leuke bezienswaardigheden op te zoeken.

De hoofdstad

Brunswick is een plaats in de Amerikaanse staat New Jersey. Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten te doen. Zo kun je naar het State Theatre voor een goede voorstelling, naar Rutgers Gardens om te ontspannen, naar George Street Playhouse, naar Zimmerli, naar KirkPatrick Chapel, naar het monument Square Park en je kunt historische/erfgoed tours doen. Naast dit alles zijn er ook een aantal bars en clubs en kun je dineren in gezellige restaurants. Ga je weer naar huis? De kans is groot dat de vliegduur en vliegtijd dan korter is. Meestal heb je met de terugreis de wind mee en ben je eerder thuis.