Vliegtijd Brive La Gaillarde

Brive la Gaillarde is een erg leuke vakantiebestemming. Het is een erg leuke gemeente waar je van alles kunt doen. Wat je er zoal kunt doen, lees je verderop. Als je op vakantie gaat, is het handig om rekening te houden met een aantal zaken. Kijk bijvoorbeeld vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd Brive la Gaillarde, Frankrijk (BVE) is en waar je landt. Ook is het goed om te weten of er tijdsverschil is met Nederland, of er met een andere valuta wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Brive la Gaillarde (AMS – BVE)

Alleen vanaf Amsterdam Schiphol kun je naar Brive la Gaillarde vliegen. Je vliegt dan niet rechtstreeks, maar met één tussenlanding. De vliegtijd Amsterdam – Brive la Gaillarde (AMS – BVE) is inclusief tussenlanding gemiddeld 6 uur en 10 minuten. Het is niet een hele lange reis, maar je kunt wel iets meenemen waarmee je je kunt vermaken. Neem bijvoorbeeld een goed boek mee of een afspeellijst aan muziek. Zo kom je de vliegduur wel door. Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. De vliegtijd Brive la Gaillarde is vanaf die vliegvelden dan ook niet te bepalen. Het vliegveld van de stad heet Brive Souillac Airport, waarvan de afkorting BVE is.

Vliegtijd Brive La Gaillarde
Vliegtijd Brive La Gaillarde

Brive la Gaillarde vliegafstand, tijdsverschil en valuta.

De vliegafstand is 1.061 kilometer. Je hoeft in de stad geen rekening te houden met tijdverschil. Het is namelijk even laat daar als in Nederland. Ook wordt er gewoon met de euro betaald en hoef je geen andere valuta aan te schaffen. Er wordt Frans gesproken. De vliegtijd naar deze Franse plaats zorgt ervoor dat je eventjes kunt ontspannen aan boord of alvast een paar Franse woordjes leert. Niet overal wordt namelijk Engels gesproken.

De hoofdstad

De plaats is een gemeente in het Franse departement Corrèze. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar Denoix, naar Chocolaterie Lamy, naar Musée Labenche, naar Parc Wizz’Titi waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en/of ontspannen, naar le bar Basque, naar Oxygène Sports Nature Park waar je kunt kajakken en kanoën en je kunt naar diverse restaurants om er heerlijk te dineren. De vliegtijd vanaf Brive La Gaillarde naar huis heeft een ongeveer even lange vliegduur. Op sommige lange vluchten heeft de wind een positieve invloed op de vliegduur. Dit kan echter pas kort voor vertrek worden bepaald.