Vliegtijd Brindisi

Brindisi is een erg leuke havenstad in Italië. Als je hier naar toe gaat met het vliegtuig, is het handig om er rekening mee te houden vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd Brindisi, Italië is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten wat de vliegafstand is, of er met een andere valuta wordt betaald, of er tijdsverschil is met Nederland en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het fijn om te weten wat er zoal te doen is. Bij een goede voorbereiding komen vaak geen eventuele verassingen. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Brindisi (AMS – BDS)

Vanaf Schiphol kun je naar de stad vliegen. Houd er dan wel rekening mee dat je te maken krijgt met één tussenlanding. De vliegtijd Amsterdam – Brindisi, Italië (AMS – BDS) is 4 uur en 5 minuten. Je landt op het vliegveld genaamd Brindisi-Casale Airport waarvan de afkorting BDS is. Verschillende maatschappijen vliegen op deze route. Per maatschappij kan daardoor de vliegduur iets van elkaar verschillen.

Vliegtijd Brindisi
Vliegtijd Brindisi

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

De vluchten vanaf Eindhoven naar de stad zijn rechtstreeks. De vliegtijd Eindhoven – Brindisi (EIN – BDS) is dan 2 uur en 30 minuten. Vanaf Rotterdam zijn de vluchten niet rechtstreeks. Je krijgt te maken met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Brindisi, Italië (RTM – BDS) is gemiddeld 9 uur en 25 minuten inclusief twee tussenlandingen. Je kunt dus het beste vanaf Eindhoven vliegen.

Brindisi vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 1.636 kilometer. Er wordt in de stad met de euro betaald. Je hoeft dus geen rekening te houden met een andere valuta. Ook is er geen tijdsverschil met Nederland. Er wordt Italiaans gesproken.

De hoofdstad

Dit is de hoofdstad van de gelijknamige provincie en een havenstad in het zuidoosten van Italië. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar Colonne Terminali Della Vià Appia, Temio si San Giovanni al Sepolcro, Santa Maria del Casale, Port, Guna Beach en je kunt naar verschillende musea. Daarnaast zijn er historische plaatsen, zie je veel architectuur en zijn er veel restaurantjes waar je heerlijk kunt eten en drinken. Wat ook zeker de moeite waard is om te bezoeken, is Parco Comunale Cesare Braico.