Vliegtijd Bourgas

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Bourgas
Vliegtijd Bourgas

Vliegtickets-Bourgas

Het is tijd om op vakantie te gaan en de bestemming is Bourgas geworden. Deze plaats wordt ook wel Burgas of Boergas genoemd. Het is vaak verstandig om van te voren alvast wat zaken door te nemen. Vanaf waar vlieg je, wat is de vliegtijd naar Bourgas, wat is de reisafstand, is er een tijdsverschil en met welke valuta betaal je? Ook is het vaak leuk om uit te zoeken wat je er kunt doen. Hieronder vind je van alles over de eerdergenoemde zaken.Vertrekken naar BOURGAS via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: BOURGAS AIRPORT (BOJ)

Bereken de BOURGAS VLIEGTIJD op TUI.nl

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthaven via TUI:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Bourgas (AMS – BOJ)

Vanaf Schiphol Amsterdam kun je naar Bulgarije vliegen. De gemiddelde vliegtijd naar Bourgas of Burgas is 3 uur. De vliegtijd kan iets langer of korter zijn. Dit hangt namelijk af van de weersomstandigheden. Het is geen hele lange zit, maar je kunt natuurlijk altijd een goed boek meenemen om je de drie uren te kunnen vermaken. Een powernap kan natuurlijk ook. Voor je het weet zit je in het zonnige Bulgarije en kan de vakantie beginnen.

Vliegtijd Bourgas
Vliegtijd Bourgas

Vliegtijd vanaf Rotterdam naar Bourgas

Ook vanaf Rotterdam kun je naar Bulgarije vliegen. Vanaf hier is de vliegtijd ook rond de 3 uur. Doordat de vliegtuigen een bepaalde vliegroute afleggen, komen ze vaak op dezelfde route uit. De relatief korte afstand tussen Schiphol en Rotterdam valt vaak te verwaarlozen. Woon je in de buurt van Rotterdam? Dan heb je wel een kortere reistijd. Dit is voor veel mensen erg prettig.

Bourgas vliegafstand, tijdsverschil en valuta.

Bourgas / Burgas ligt niet heel erg ver ( op wereldniveau) van Nederland. Het is ongeveer 2.500 kilometer verderop. Ook moet je rekening houden met tijdsverschil met Nederland. Het is er 1 uur later dan in Nederland. Het is belangrijk dat je tijdens je reis een geldig identiteitsbewijs bij je hebt. Ook betaal je in Bulgarije niet met de euro, maar met de Bulgaarse leva. Deze kun je van te voren aanschaffen. In Bulgarije wordt Bulgaars gesproken.

De stad

De stad Bourgas is een erg populaire vakantiebestemming in Bulgarije. Niet alleen voor mensen die komen om te ontspannen van mooi weer en mooie stranden, maar ook voor de mensen die van activiteiten houden. Zo kun je duiken, verschillende watersporten uitoefenen, genieten van het tropische klimaat maar ook uitgaan in de vele uitgaansgelegenheden. Het meest bekende strand/ plaats is Sunny Beach. Hier vindt je vele uitgaansgelegenheden voor jong en oud.

Waar ligt Bourgas?

Bekijk hieronder de kaart waarop je precies kunt zien waar deze plaats ligt. Erg handig wanneer je de omgeving wilt verkennen voordat je er naartoe op vakantie gaat.