Vluchten naar Bonaire met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegen naar Bonaire gaat met een rechtstreekse vlucht het snelst. De vliegtijd naar Bonaire is dan het kortst. Het is echter ook mogelijk dat de vlucht een tussenstop of overstap heeft. Kijk daarom tijdens het boeken van een vlucht altijd goed of het een rechtstreekse vlucht is. Hiermee heb je de beste vliegtijd naar Bonaire.

Vliegtijd Bonaire

Je hebt besloten om er eens lekker een aantal dagen of misschien wel weken tussenuit te gaan naar het zonnige Bonaire. Voor dat je vakantie echt van start gaat, zul je ook met andere zaken rekening moeten houden. Zo is het eerste wat je doet, beslissen vanaf waar je vliegt. Zit er verschil in de vliegtijd naar Bonaire vanaf Amsterdam Schiphol en Rotterdam of Eindhoven?

Vertrekken naar BONAIRE via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: BONAIRE AIRPORT (BON)

 


 

 


Bonaire vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand tussen Nederland en Bonaire is ongeveer 7.800 kilometer. Op het eiland wordt Nederlands en Papiamento gesproken. Ook betaal je niet met de euro, maar met de Amerikaanse dollar of de Florijn/ gulden. Als laatst is het handig om rekening te houden met het tijdsverschil. In de wintertijd is het 5 uur vroeger dan in Nederland en in de zomertijd is het 6 uur vroeger dan in Nederland.

Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met het tijdsverschil en valuta. En wil je echt goed voorbereid zijn, lees je dan vast even in over de hoofdstad en leuke bezienswaardigheden.

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Bonaire (AMS – BON)

De vliegtijd naar Bonaire (vliegveld Flamingo) vanaf Schiphol Amsterdam ongeveer 10 uur. Het is een lange zit, dus het is aangeraden om iets mee te nemen waarmee je je kunt vermaken. Denk hierbij aan een goed boek of fijne muziek. Vanaf Rotterdam en Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar het eiland. De vliegtijd is daarom ook niet vast te leggen vanaf het vliegveld van Rotterdam en Eindhoven.

 

Vliegtijd Bonaire
Vliegtijd Bonaire

 

De hoofdstad

De hoofdstad van Bonaire is Kralendijk. Bij de kust van Kralendijk vind je een wettelijk beschermd eilandje. Hier lopen veel schildpadden die hun eieren leggen. Daarnaast vind je erg veel ongerepte natuur rondom en in Kralendijk. Maar niet alleen boven water is het prachtig. Het is zeker de moeite waard om eens te gaan duiken. Je zult verstelt staan hoe mooi de koraal riffen rondom dit eiland zijn. Niet voor niets wordt het eiland ook wel het “Divers Paradise” genoemd.