Vliegtijd Boedapest

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Boedapest

Vliegtickets-Boedapest

Boedapest is een ontzettend leuke vakantiebestemming voor bijvoorbeeld een stedentrip. Je kunt hier van alles doen en het is leuk voor jong en oud. Als je een stedentrip per vliegtuig wilt maken, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, op welk vliegveld je landt, wat de vliegtijd naar Boedapest – Hongarije is en wat de valuta is. Ook kun je bekijken of er tijdsverschil is met Nederland en wat er zoal te doen is in deze stad. Meer over dit alles, kun je hieronder lezen.Vertrekken naar BOEDAPEST via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: BOEDAPEST AIRPORT (BUD)

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Boedapest (AMS – BUD)

Je kunt vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Budapest vliegen. Het vliegveld waar je landt, heet Budapest Ferihegy International Airport Now, waarvan de afkorting BUD is. De vliegtijd naar Boedapest – Hongarije is 1 uur en 40 minuten.

Vliegtijd Boedapest
Vliegtijd Boedapest

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Je kunt vanaf Eindhoven naar Hongarije vliegen, maar alleen inclusief één tussenlanding. De vliegtijd naar Budapest is inclusief tussenlanding 6 uur en 40 minuten. Vanaf Rotterdam kun je wel rechtstreeks vliegen Hongarije. De vliegtijd van Rotterdam naar Boedapest (BUD) is 1 uur en 55 minuten.

Boedapest vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 1.160 kilometer. Er is geen tijdsverschil met Nederland. Wel kun je rekening houden met een andere valuta. Er wordt in Hongarije betaald met de Forint, ondanks dat ze lid zijn van de Europese Unie.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Hongarije en is gelegen aan de weerszijden van de Donau. Voor jong en oud is het een ontzettend leuke vakantiebestemming. Zo kun je naar veel historische gebouwen en monumenten, relaxen tussen de kastelen, de Donau bekijken, winkelen, wandelen, fietsen en heerlijke gerechten proeven in diverse restaurantjes. Ook zijn er veel cafés, bars en clubs. Je kunt er dus stappen, ondernemen maar ook ontspannen.

Waar ligt Boedapest?

Op de onderstaande kaart kun je de ligging goed bekijken. Je kunt met deze kaart de stad alvast virtueel bekijken en uitstippelen langs welke straten je wilt lopen om de mooiste bezienswaardigheden te bekijken.