Vliegtijd Bodrum

   Vluchten naar Bodrum met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Bodrum

Bodrum wordt vaak als vakantiebestemming gekozen. Als jij ervoor hebt gekozen om hier naartoe te gaan, dan kun je rekening houden met een aantal zaken. Je kunt van te voren bekijken vanaf waar je het beste kunt vliegen met de daarbij horende vliegtijd naar Bodrum – Turkije en je kunt rekening houden met een eventuele andere valuta. Daarnaast is het misschien leuk om te weten welke taal er wordt gesproken, wat de vliegafstand is met Nederland, of er tijdsverschil is en wat er zoal te doen valt in deze plaats. Meer hierover lees je hieronder.Vertrekken naar BODRUM via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: BODRUM AIRPORT

De vliegtijd verschilt per luchthaven. 

  

Bodrum vliegafstand met Nederland, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand naar Bodrum is ongeveer 2.450 kilometer. Ook is er een tijdsverschil. Het is er 1 uur later dan in Nederland. Daarnaast kun je er rekening mee houden dat er niet met de euro wordt betaald, maar met de Turkse Lira. Deze kun je van te voren aanschaffen. Er wordt voornamelijk Turks gesproken. Daarnaast kun je er met Engels ook uit de voeten.

 

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Bodrum (AMS – BJV)

Je kunt vanaf Schiphol rechtstreeks naar de Egeïsche kust vliegen. De vliegtijd naar Bodrum – Turkije is dan 3 uur en 19 minuten. Ook gaan er vluchten met tussenlandingen. Inclusief tussenlanding is de gemiddelde vliegtijd 6 en een half uur. Dit is echter sterk afhankelijk van de aansluiting op het volgende vliegveld. In het hoogseizoen gaan vrijwel alle vluchten rechtstreeks waardoor je een korte vliegtijd hebt. Je bent dan snel op je vakantiebestemming.

Vliegtijd Bodrum
Vliegtijd Bodrum

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam gaan er vluchten naar Bodrum, maar niet allemaal rechtstreeks. Rechtstreekse vluchten doen er ongeveer 3 uur en 15 minuten over. De meeste vluchten zijn inclusief tussenlanding, waarbij de vliegtijd gemiddeld 8 uur is. Deze zomerperiode gaan er weer volop rechtstreekse vluchten naar de Turkse Rivièra. Hierdoor is de vliegduur korter dan met tussenlanding. Dit gebeurt vooral buiten het hoogseizoen om.

De stad

Het is de hoofdstad van de Turkse regio. Er valt in Bodrum ontzettend veel te doen. Voor jong en oud zijn er verschillende activiteiten. Zo zijn er leuke uitgaansgelegenheden, veel restaurantjes en bars, maar ook kindvriendelijke, mooie stranden en natuur. Daarnaast kun je genieten van verschillende bezienswaardigheden en watersportactiviteiten uitvoeren. Er heerst een tropisch klimaat dat erg aangenaam is.

Waar ligt Bodrum?

Via de onderstaande kaart kun je de omgeving alvast gaan verkennen. Ook kun je alvast naar het strand ‘lopen’ via Google Streetview.