Vliegtijd Boa Vista

   Vluchten naar Boa Vista met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Boa Vista

Benieuwd naar de vliegtijd naar Boa Vista? Houd je ervan om iets te ontdekken, dan is dit een erg leuke vakantiebestemming. Als je hier naartoe op vakantie gaat, dan kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken wat de vliegtijd naar Boa Vista – Kaapverdië is, je kunt zien op welk vliegveld je vliegt en of er met een andere valuta wordt betaald. Ook kun je rekening houden met tijdsverschil en met wat er allemaal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar BOA VISTA via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: BOA VISTA AIRPORT (BVC)

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Boa Vista (AMS – BVC)

Je kunt vanaf Schiphol naar Kaapverdië vliegen. Je vliegt dan op Boa Vista – Rabil Internationaal, met de afkorting BVC. Je kunt helaas niet altijd rechtstreeks naar Boa Vista vliegen. De vliegtijd naar Boa Vista – Kaapverdië inclusief tussenlanding is maximaal 20 uur. Heb je een rechtstreekse vlucht, dan ben je ‘slechts’ 6 uur aan het vliegen. Met een gratis hapje en drankje aan boord is dit prima uit te houden.

Vliegtijd Boa Vista
Vliegtijd Boa Vista

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf vliegveld Eindhoven en Rotterdam vertrekken er geen vliegtuigen naar Kaapverdië. Je zult dus vanaf Schiphol moeten vliegen.

Boa Vista vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand met Nederland is ongeveer 4.900 kilometer. Het is een lange reis, dus je kunt iets leuks meenemen om jezelf mee te vermaken. Tijdens de wintertijd is het 2 uur vroeger dan in Nederland. In de zomertijd is het daar 3 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Namelijk met de Kaapverdische Escudo (CVE). Er wordt voornamelijk Portugees en Creools gesproken.

De hoofdstad

De hoofdstad is Sal Rei. Je kunt er ontzettend veel doen.  De plaatsnaam staat voor “Mooi uitzicht”, wat zeker klopt. Je hebt er ontzettende mooie uitzichten, mooie stranden waar je kunt zwemmen, zonnen en ontspannen en je kunt er heerlijk duiken. In Sal Rei kun je naar exotische muziek luisteren bij verschillende “evenementen”, wandelen, duiken, en de cultuur leren kennen. Ook kun je zelf woestijnexcursies volgen.

Waar ligt Boa Vista?

Op de onderstaande kaart kun je de ligging van het eiland bekijken. Via Streetview kun je alvast richting het strand wandelen…