Vliegtijd Bismarck

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Bismarck
Vliegtijd Bismarck

Als je op vakantie gaat, is het verstandig om je goed voor te bereiden. Zo ook als je naar Bismarck in de Verenigde Staten gaat. Je wilt natuurlijk niet voor eventuele verassingen komen te staan. Je kunt rekening houden met vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Bismarck – Verenigde Staten is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten of er tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat er allemaal te doen is in deze stad. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Bismarck (AMS – BIS)

Vanaf Schiphol kun je naar de stad vliegen, als je een vlucht boekt inclusief tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Amsterdam – Bismarck (AMS – BIS) inclusief tussenlanding is 13 uur en 20 minuten. Je landt dan op het vliegveld genaamd Bismarck Municipal Airport waarvan de afkorting BIS is.

Vliegtijd Bismarck
Vliegtijd Bismarck

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven kun je niet naar de stad vliegen. Wel kan dit vanaf Rotterdam. Houd er dan wel rekening mee, dat je minimaal twee tussenlandingen maakt. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Bismarck (RTM – BIS) is inclusief twee tussenlandingen 18 uur en 45 minuten. Je kunt het beste vanaf Schiphol vertrekken.

Bismarck vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.304 kilometer. Het is fijn om te weten dat er tijdsverschil is met Nederland. Het is in deze stad 6 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald, namelijk de Amerikaanse Dollar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Er wordt Engels gesproken in deze stad.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat North Dakota. Je kunt er allerlei activiteiten doen. Zo kun je naar het North Dakota Heritage Center & State Museum, naar de Dakota Zoo, naar de State Capitol Building, naar de Missouri River, de Laughing Sun Brewing Co (bierbrouwerij), naar Civic Center, naar McDowell Dam Nature Park en naar Kirkwood Mall. Ook kun je tochten maken met paard en wagen en zo de stad leren kennen. Daarnaast zijn er verschillende musea, restaurants en uitgaansgelegenheden de vinden.

Waar ligt Bismarck?

Hieronder kun je Google Maps bekijken waarin de plaats is opgenomen. Op de kaart kun je zien waar de plaats dichtbij ligt, zoals het vliegveld en verschillende bezienswaardigheden.