Vliegtijd Belo Horizonte

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtijd Belo Horizonte
Vliegtijd Belo Horizonte

Belo Horizonte is een stad in Brazilië die veel toeristen trekt. Als je hebt besloten om naar deze stad op vakantie te gaan, kun je rekening houden met een paar dingen. Zo kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Belo Horizonte – Brazilië is en waar je landt. Ook is het handig om te weten wat de vliegafstand is, welke taal er wordt gesproken, of er met een andere valuta wordt betaald en of er tijdsverschil is met Nederland. Ook is het leuk om te weten wat er zoal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Belo Horizonte (AMS – BHZ)

Er gaan vanaf heel Nederland geen rechtstreekse vluchten naar de stad. Wel kun je vanaf Schiphol vliegen met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Amsterdam Belo Horizonte, Brazilië (AMS – BHZ) is inclusief tussenlandingen 15 uur en 25 minuten. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee zodat je je kunt vermaken. Je land op Luchthaven Pampulha (Aeroporto da Pampulha – Carlos Drummond de Andrade) (BHZ).

Vliegtijd Belo Horizonte
Vliegtijd Belo Horizonte

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven en Rotterdam vertrekken vliegtuigen naar Belo Horizonte, maar wel zul je rekening met twee tussenlandingen moeten houden. Vanaf Eindhoven is de vliegtijd naar Belo Horizonte (EIN – BHZ) 19 uur en 45 minuten. Vanaf Rotterdam is de vliegtijd (RTM – BHZ) 25 uur en 45 minuten. Voor de kortste vliegduur kun je het beste vanaf Schiphol vliegen.

Belo Horizonte vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.286 kilometer. Het is fijn om rekening te houden met het tijdsverschil. Het is er namelijk 4 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Dit is de Braziliaanse Real. Je kunt deze valuta het beste van te voren aanschaffen. Er wordt voornamelijk Portugees gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de staat Minas Gerais. Je kunt er veel ondernemen. Zo kun je naar Praca de Liberdade, Mercado Central de Belo Horizonte, naar Kunstgalerijen en theaters en naar diverse musea. Naast dit alles kun je nog naar verschillende parken om te ontspannen, wandelen en/of fietsen en je kunt naar BH Shopping en serra de Moeda. Er zijn veel restaurantjes waar je heerlijke gerechten kunt proeven en je kunt borrelen in één van de vele bars.

Waar ligt Belo Horizonte?

Hieronder op de kaart zie je waar de plaats ligt. Gebruik de kaart ook voor het bepalen van de afstand naar het vliegveld of je hotel.