Vliegtijd Barcelona

Vliegtickets-Barcelona

Als je nog nooit in Barcelona bent geweest, dan moet eens de eerste keer zijn. Het is leuk als stedentrip, maar ook zeker als vakantiebestemming. Als je naar Spanje gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Vanaf waar vlieg je bijvoorbeeld en waar land je? Wat is de vliegtijd naar Barcelona – Spanje? Ook kun je rekening houden met de vliegafstand, de valuta waarmee wordt betaald of er tijdsverschil is en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het leuk om te weten wat er zoal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.Vertrekken naar BARCELONA via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: BARCELONA AIRPORT (BCN)

 

Bekijk de vluchten + vliegtijd op TUI.nl

 

 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Barcelona (AMS – BCN)

Je kunt vanaf Amsterdam Schiphol naar BCN vliegen. De vluchten zijn rechtstreeks, dus je hoeft niet over te stappen. Als je gaat, landt je op Aeroport de Barcelona-el Prat. De afkorting hiervan is BCN. De vliegtijd van Amsterdam naar Barcelona – Spanje is 2 uur en 10 minuten.

Vliegtijd Barcelona
Vliegtijd Barcelona

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Ook vanaf Eindhoven kun je rechtstreeks naar Spanje vliegen. De vliegtijd vanaf Eindhoven is 2 uur en 5 minuten. Ook vanaf Rotterdam gaan rechtstreekse vluchten naar deze plaats. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Barcelona is 2 uur. Je kunt dus het beste vliegen vanaf het vliegveld dat het dichtst bij huis is.

Barcelona vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De vliegafstand met Nederland is 1.245 kilometer. Er is geen tijdsverschil met Nederland en ook hoef je geen rekening te houden met een andere valuta. Er wordt gewoon met de euro betaald in deze plaats en er wordt Spaans gesproken.

De hoofdstad

Het is de grootste stad én de hoofdstad van de provincie en regio Catalonië. Je kunt ontzettend veel doen in dit gebied. Zo kun je er heerlijk tot rust komen door te wandelen en fietsen, leuke bezienswaardigheden bezoeken, Spaanse gerechten proeven in diverse restaurants, maar ook kun je heerlijk winkelen en stappen. Er zijn verschillende uitgaansgelegenheden voor jong en oud.

Waar ligt Barcelona?

Op de onderstaande kaart kun je de ligging van de stad bekijken. Het is erg handig om te gebruiken bij het ontdekken van de omgeving of om alvast de route van het vliegveld naar het hotel uit te stippelen.