Vliegtijd Bangkok

   Vluchten naar Bangkok met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegen naar Bangkok gaat vrijwel altijd vanaf Amsterdam Schiphol. De vliegtijd is afhankelijk van een tussenstop of overstap. Heb je een rechtstreekse vlucht dan heb je de kortste vliegtijd naar Bangkok. Bij een tussenlanding of overstap kan de vliegtijd een stuk langer worden.

Vliegtickets-Bangkok

Als je van winkelen, luxe en een dynamisch nachtleven houdt dan is Bangkok een erg leuke vakantiebestemming. Als je hierheen  gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kun je kijken vanaf welk vliegveld je vliegt, wat de vliegtijd naar Bangkok – Thailand is, op welk vliegveld je landt, of er tijdsverschil is met Nederland, of er met een andere valuta wordt betaald en wat de vliegafstand is. Ook is het leuk om te weten wat er zoal te doen is in deze plaats. Meer hierover, lees je hieronder.

Vertrekken naar BANGKOK via TUI is mogelijk vanaf:

→ Naar: BANGKOK AIRPORT (BKK)

 

Bekijk de vluchten met vliegtijd op TUI.nl

 


 

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Bangkok (AMS – BKK)

Je kunt vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks naar BKK vliegen. Je landt dan op Internationale Luchthaven Survanabhumi. De afkorting hiervan is BKK. De vliegtijd naar Bangkok is 11 uur als je rechtstreeks vliegt. Vlieg je met TUI? Dan ga je vaak met de Dreamliner. Hier kun je comfortabel zitten en genieten van een film of serie op je eigen scherm.

Vliegtijd Bangkok
Vliegtijd Bangkok

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Er vertrekken geen vliegtuigen naar BKK vanaf Eindhoven. Je kunt vanaf Rotterdam vertrekken, maar alleen met minimaal één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd naar Bangkok is inclusief tussenlanding 15 uur.

Bangkok vliegafstand, valuta en tijdsverschil

De vliegafstand AMS – BKK is ongeveer 9.200 kilometer. Dat is een behoorlijk eindje. Ook betaal je er met een andere valuta, namelijk de Baht. Daarnaast kun je rekening houden met tijdsverschil. Het is 6 uur later dan in Nederland.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van Thailand, officieel heet het Bangkok Tempel Wat Po Thailand. Je kunt er ontzettend veel doen. Zo heerst er een tropisch klimaat, dus er is altijd zon. Ook kun je heel goed winkelen, eettentjes opzoeken, excursies volgen, naar verschillende bezienswaardigheden en de cultuur proeven. Je kunt ook kiezen voor een ontspannende Thaise massage. Er zijn ontzettend veel spa’s waar heerlijke massages worden gegeven. Je kunt er ondernemen, maar ook zeker ontspannen. Voor iedereen is het een erg leuke vakantiebestemming.

Waar ligt Bangkok?

Weet je niet precies waar deze plaats ligt? Op de onderstaande kaart kun je precies de ligging bekijken. Ook kun je de kaart gebruiken om de omgeving te bekijken. Gebruik Streetview om alvast het hotel en omgeving te bekijken.