Vliegtijd Austin

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Austin

Als je hebt besloten om op vakantie te gaan naar Austin, dan kun je rekening houden met een aantal zaken. Bekijk vanaf waar je gaat vliegen, wat de vliegtijd naar Austin – Texas is, wat de vliegafstand is vanaf Nederland en waar je landt. Ook is het fijn om te weten met welke valuta er wordt betaald, of er tijdsverschil is en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast kun je van te voren kijken wat er zoal te doen is. Zo kun je vast een aantal activiteiten in plannen. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Austin (AMS – AUS)

Als je vanaf Schiphol wilt vertrekken, krijg je te maken met één tussenlanding. De gemiddelde vliegtijd Amsterdam – Austin inclusief tussenlanding is 13 uur en 25 minuten. Het is een lange reistijd, dus je kunt iets meenemen voor tijdens de reis om je mee te vermaken. Je landt op Austin-Bergstrom International Airport waarvan de afkorting AUS is.

Vliegtijd Austin
Vliegtijd Austin

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Je kunt helaas niet vertrekken vanaf Eindhoven, maar wel vanaf Rotterdam. De gemiddelde vliegtijd Rotterdam – Austin, Texas (RTM – AUS) is 17 uur en 44 minuten. Dit is inclusief twee tussenlandingen. Je kunt dus het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen.

Austin vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand tussen Nederland en deze Amerikaanse staat is 8171 kilometer. Het is handig om er rekening mee te houden dat er met de Amerikaanse Dollar wordt betaald. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Ook is het er 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de Amerikaanse staat Texas. In Texas kun je naar de F1-United States Grand Prix, naar State Capitol, naar Barton Springs Pool en naar de Congress Avenue Bridgde. Naast dit alles is het erg leuk om naar de prachtige meren te gaan en verschillende musea te bezoeken. Voor ontspanning kun je heerlijke wandelingen maken bij de meren en in de parken en je kunt er ook naar diverse restaurants en winkeltjes.

Waar ligt Austin?

Op de kaart van Google zie je precies waar deze plaats in Texas ligt. Je kunt inzoomen of uitzoomen om meer details te zien van de stad. Ook zie je waar het vliegveld ligt en de bezienswaardigheden.