Vliegtijd Appleton

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Appleton
Vliegtijd Appleton

Appleton is een stad waar je niet snel aan denkt, maar het is zeker de moeite waard om hier eens een bezoek aan te brengen. Als je op vakantie gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo ga je goed voorbereid op reis. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Appleton – Verenigde Staten is en waar je landt. Ook is het fijn om te weten wat de vliegafstand is, of er tijdsverschil is met Nederland, welke valuta er wordt gebruikt en welke taal er wordt gesproken. Daarnaast is het fijn om te weten wat er zoal te doen is. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Appleton (AMS – ATW)

Je kunt helaas niet rechtstreeks vanaf Nederland naar Appleton vliegen. De vluchten vanaf Schiphol zijn inclusief één tussenlanding en de vliegtijd naar Appleton – Verenigde Staten is gemiddeld 12 uur en 12 minuten met een tussenlanding. Als je landt, land je op vliegveld Outagamie Country Regional Airport. De afkorting hiervan is ATW.

Vliegtijd Appleton
Vliegtijd Appleton

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar deze stad, maar vanaf Rotterdam wel. Deze vluchten zijn inclusief twee tussenlandingen. De gemiddelde vliegtijd naar Appleton – Verenigde Staten inclusief twee tussenlandingen is 15 uur en 53 minuten. Je kunt dus het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Appleton vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand vanaf Nederland naar deze stad in de Verenigde Staten is 6797 kilometer. Het is verstandig om rekening te houden met het tijdsverschil. Het is er namelijk 6 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Dit is de Amerikaanse Dollar. Deze kun je voor vertrek aanschaffen. Daarnaast kun je betalingen doen met de pinpas of een credit card, maar hier worden wel kosten voor in rekening gebracht.

De hoofdstad

Appleton is een stad in de Amerikaanse staat Wisconsin en het is de hoofdstad van de gelijknamige stad. Je kunt er van alles beleven en bekijken. Je kunt een bezoek brengen aan de Butterfly Gardens, waar je kunt rondlopen terwijl er allerlei mooie vlinders om je heen vliegen. Ook is het erg leuk om naar Fox Cities Performing Arts Center te gaan, naar The Building For Kids, Time Warner Cable Field en naar verschillende musea. Ook zijn er veel gezellige bars en andere uitgaansgelegenheden voor jong en oud.

Waar ligt Appleton?

Hieronder kun je de kaart van Google Maps bekijken. De plaats ligt in de staat Winsconsin. Met behulp van deze kaart kun je de bezienswaardigheden bekijken maar ook de afstand berekenen vanaf het vliegveld naar het hotel.