Vliegtijd Amerika

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Vliegtickets-Amerika

Hoelang is de vliegtijd naar Amerika? Dat hangt er natuurlijk vanaf, waar je naar toe gaat. Je kunt naar een stad in het Noorden, maar ook naar een stad in Zuiden. Ook vanaf welk vliegveld je vertrekt heeft invloed op de vliegtijd. Hieronder lees je meer over de vliegtijd naar een stad in Amerika vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam. Ook lees je meer over de vliegastand naar deze twee steden, de valuta en de ligging.


Vertrekken naar AMERIKA via TUI is mogelijk vanaf:

  • Amsterdam

→ Naar: AMERIKA AIRPORT (USA)

Bereken de AMERIKA VLIEGTIJD op TUI.nl

 

Of bekijk vliegtickets met de vliegtijd vanaf deze luchthavens via TUI:

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Vliegtickets vergelijken

 

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Amerika

Een stad in Noord-Amerika die erg bekend is als vakantiebestemming, is New York. Als je naar New York gaat, is de vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol 8 uur. De vlucht is rechtstreeks. Maar ga je naar Zuid-Amerika en vlieg je bijvoorbeeld naar Rio de Janeiro, dan is de vliegtijd vanaf Amsterdam 11 uur en 45 minuten bij een rechtstreekse vlucht. Zo zie je, dat de vliegtijden erg kunnen variëren van elkaar. Naar deze stad in Zuid-Amerika vliegen duurt bijna 3 uur langer dan naar New York in Noord-Amerika.

Vliegtijd Amerika

Vliegtijd Amerika vanaf Eindhoven en Rotterdam

Je kunt vanaf Eindhoven naar New York vliegen. Je krijgt dan wel te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd naar New York vanaf Eindhoven is gemiddeld 15 uur en 25 minuten inclusief twee tussenlandingen. De vliegtijd vanaf Eindhoven naar Rio de Janeiro is gemiddeld 18 uur en 20 minuten inclusief minimaal één tussenlanding. Vanaf Rotterdam kun je naar New York vliegen in 11 uur en 30 minuten. Tijdens de vlucht maak je dan één tussenlanding. Hoelang is de vliegtijd naar Amerika, Rio de Janeiro vanaf Rotterdam? Vanaf Rotterdam is de vliegtijd naar Rio de Janeiro gemiddeld 18 uur en 5 minuten inclusief twee tussenlandingen.

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar New York is 5.847 kilometer. De vliegafstand naar Rio de Janeiro is 9.559 kilometer. De afstanden verschillen erg met elkaar. Dit is natuurlijk niet heel gek, aangezien je het hier over een stad in Noord en een stad in Zuid hebt. In New York wordt betaald met de Amerikaanse Dollar. In Rio de Janeiro met Braziliaanse Rial.

Ligging

Het is een ontzettend groot continent, dat weer bestaat uit twee continenten. Namelijk Noord en Zuid. Het is te vinden aan de linkerkant vanaf Europa gezien. Daarnaast is er nog een centraal gedeelte waar je onder andere de Nederlandse Antillen kunt vinden.