Vliegtijd Agadir

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Agadir

Agadir is een mooie stad in Marokko. Het is een erg leuke vakantiebestemming waar je kunt ontspannen maar waar je ook dingen kunt ondernemen. Als je hebt besloten om op vakantie te gaan naar Marokko, dan kun je rekening houden met een aantal zaken. Je kunt bijvoorbeeld kijken wat de vliegtijd met de bestemming Agadir – Marokko is, vanaf waar je vliegt, op welk vliegveld je landt, wat de afstand is met Nederland, of er tijdsverschil is met Nederland, of er met een andere valuta wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Ook is het leuk om vooraf te weten wat er zoal te doen valt in dit gebied. Meer hierover kun je hieronder lezen.

Vliegtijd vanaf Schiphol naar Agadir (AMS – AGA)

Vanaf Schiphol gaan directe vluchten naar Agadir. Je landt dan op vliegveld Al Massira, afgekort AGA. De vliegtijd naar Agadir – Marokko is 4 uur. Je kunt ook goedkoper vliegen, maar dan ben je wel langer onderweg. Er zijn namelijk ook vluchten met tussenlandingen.Deze kosten minder, maar duren wel langer. Meestal is de vliegreis inbegrepen wanneer je een vakantie boekt bij een aanbieder zoals TUI.

Vliegtijd Agadir
Vliegtijd Agadir

Vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam

Vanaf vliegveld Eindhoven vertrekken er geen vluchten naar Marokko. Je kunt vanaf Rotterdam naar Agadir vliegen, maar dan alleen met een tussenlandingen en veel wachttijd. De vliegtijd naar Agadir – Marokko vanaf Rotterdam is gemiddeld 16 uur en 40 minuten. In het hoogseizoen is deze vliegtijd een stuk korter. Dit komt doordat er dan een betere aansluiting is met andere vluchten.

Agadir vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De afstand met Nederland is ongeveer 2.700 kilometer. Er wordt betaald met de Marokkaanse Dirham. Deze kun je het beste aanschaffen voor vertrek. Ook is het handig om te weten dat het in Marokko 1 uur vroeger is dan in Nederland. Er wordt Marokkaans gesproken.

De hoofdstad

Deze plaats is zelf een hoofdstad van een regio in Marokko. Je kunt er ontzettend veel doen. Zo kun je genieten van het tropische klimaat en tot rust komen op het strand. Je kunt hier genieten van de zon en heerlijk zwemmen. Ook kun je wandelen, wat ook wel de Seafront Promenade wordt genoemd. Daarnaast kun je nog veel meer ondernemen. Je kunt verschillende watersporten uitoefenen, marktjes bezoeken, naar het Crocoparc, naar verschillende spa’s en heerlijke Marokkaanse gerechten proeven in diverse restaurantjes.

Waar ligt Agadir?

Hieronder op de kaart kun je precies zien waar het vliegveld ligt. Via Streetview kun je er virtueel al lopen.