Maximaal 8 uur vliegen

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Heb je trek in een deugddoende vakantie, maar dan weer geen zin om langer dan 8 uur te vliegen naar jouw droombestemming? Dan hoef je nog niet gelijk je tevreden te stellen met een vakantie aan de eigen kust. Er zijn heel wat populaire bestemmingen wiens vliegtijd de 8 uur niet overschrijdt. Welke dat zijn? Hier zijn alvast enkele suggesties.Vertrekken met maximaal 8 uur vliegen is mogelijk vanaf:

→ Naar: Diverse bestemmingen!

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bestemmingen die maximaal 8 uur vliegen zijn.

Bekijk de bestemmingen met 8 uur VLIEGTIJD

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vakantiebestemmingen maximaal 8 uur vliegen

Canada is een bestemming die heel erg ver aanvoelt, maar qua vliegtijd eigenlijk best nog wel mee valt. Op goed 8 uur vliegen sta je al in Toronto en wereldstad Montreal is zelfs een uurtje korter bij. Waarom dan ook eens niet een bezoekje brengen aan dit land met zijn legendarische vriendelijke bevolking en indrukwekkende natuur? Kenia is een Afrikaans land dat de laatste jaren sterk in opkomst is als vakantieland. De aangename temperaturen, het voor toeristen vriendelijk klimaat en de relatief vlotte bereikbaarheid hebben daar zeker iets mee te maken. Op exact 8 uur vliegen sta je in de hoofdstad Nairobi.

Maximaal 8 uur vliegen

In maximaal 8 uur vliegen in Amerika

De grootste stad van de Verenigde Staten en misschien wel de bekendste stad ter wereld (New York) ligt op minder dan 8 uur vliegtijd van Schiphol. Breng een bezoekje aan Times Square, zie Wall Street in het echt of volg de voetsporen van jouw favoriete series zoals Friends of Sex and the City.

Ook deze bestemmingen in 8 uur vliegen

Dubai is een bestemming die meer dan ooit inzet op toerisme. Luxe hotels, parelwitte stranden en al het mogelijk comfort dat je je maar kunt wensen vind je hier terug. Dat alles bovendien op een vliegtijd van goed 7 uur. En zeg nu eens eerlijk: hoe goed klinkt het niet om te kunnen vertellen over jouw vakantie in Dubai? Op ongeveer zes uur vliegen vind je Gambia terug. De kust van dit prachtige land wordt niet voor niets Africa’s Smiling Coast genoemd. Bezoek steden als Kotu en Kololi of geniet van de aangename temperaturen en adembenemende safari’s.