Maximaal 7 uur vliegen

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Heb je ook zo’n hekel aan ontzettend lang in het vliegtuig zitten? Je verliest er niet enkel vlot een dag vakantie mee, maar bovendien zijn de effecten op jouw ritme nog dagen na datum zichtbaar. En dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat met kleine kinderen het geen cadeau is een vliegtijd van 15 uur mee te maken. Gelukkig zijn er heel wat top bestemmingen op minder dan 7 uur vliegen terug te vinden. Welke dat zijn? We zetten ze even op een rijtje.Vertrekken met maximaal 7 uur vliegen is mogelijk vanaf:

→ Naar: Diverse bestemmingen!

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bestemmingen die maximaal 7 uur vliegen zijn.

Bekijk de bestemmingen met 7 uur VLIEGTIJD

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vakantiebestemmingen maximaal 7 uur vliegen

Iedereen kent wel de Canarische eilanden Tenerife, Gran Canaria, Fuertaventura en Lanzarote. Niet toevallig zijn deze eilanden al sinds jaar en dag één van de populairste bestemmingen om te overwinteren. Met een vliegtijd van 4 à 5 uur zit deze ruimschoots binnen de 7 uur en geniet je ter plekke van zon, zee en strand. Zelfs in de winter zijn de temperaturen in Turkije gewoon lekker aangenaam te noemen. Niet meteen tropisch warm, maar zeker een verademing in vergelijking met het thuisfront. Op minder dan 7 uur vliegen kan je bovendien zelfs de verste uithoek van dit mooie land bereiken.

Maximaal 7 uur vliegen

In maximaal 7 uur vliegen bereik je deze landen

Klinkt ongelofelijk, maar Dubai is exact zeven uur vliegtijd vanaf Schiphol. Deze idyllische bestemming kent een eeuwige zon en biedt een ongelofelijke mix aan kwaliteiten. Een Arabische sfeer, hypermoderne voorzieningen, witte stranden en luxe hotels. Met een gemiddelde temperatuur in de winter van rond de 26 graden is dit een topper. Steden als Hurghada en Marsa Alam zijn ondertussen namen als klokken geworden. Onverslaanbare temperaturen, een wonderbaarlijke onderwaterwereld en historische bezienswaardigheden in de buurt. Bovendien kan je er staan in net iets minder dan 7 uur vliegen.

Met een vliegtijd van maximaal 7 uur, kom je hier

Een vleugje Afrika op minder dan 7 uur vliegtijd? Dat is geen enkel probleem met een tripje richting Senegal of buurland Gambia. Beide landen hebben een indrukwekkende natuur, knappe stranden en een ontzettend vriendelijke bevolking. Aanraders!