Maximaal 6 uur vliegen

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Rustig aan het strand liggen, cocktail in de hand en genieten van de zon? Dat is toch de reden om op vakantie te gaan. De grote nadelen van die droom? Het is ontzettend ver vliegen en meestal ook niet goedkoop. Gelukkig zijn er binnen de 6 uur vliegtijd heel wat leuke en populaire alternatieven terug te vinden. We zetten even de populairste bestemmingen op maximaal 6 uur vliegen op een rij.Vertrekken met maximaal 6 uur vliegen is mogelijk vanaf:

→ Naar: Diverse bestemmingen!

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bestemmingen die maximaal 6 uur vliegen zijn.

Bekijk de bestemmingen met 6 uur VLIEGTIJD

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vakantiebestemmingen met maximaal 6 uur vliegen

Op net iets meer dan 4 uur vliegen sta je al op de prachtige Azoren. Deze Portugese eilandengroep biedt een warm klimaat, een mooie natuur en een goed ontwikkelde toeristische industrie. Zonder enige twijfel één van de beste opties om tropisch te genieten zonder tropisch lang in het vliegtuig te zitten. Kaapverdië klinkt als een bestemming met een behoorlijk lange vliegtijd. In de praktijk valt dat goed mee. In ongeveer 6 uur sta je op Kaapverdië en kan je genieten van het gevarieerde landschap. Zeker voor liefhebbers van de zee en watersporten is dit een hotspot. Niet voor niets staat de eilandengroep bekend als surfparadijs.

Maximaal 6 uur vliegen

In maximaal 6 uur vliegen in de zon

Lekker warm aan het strand liggen terwijl de rest van Europa nog kreunt onder de koude temperaturen? Dat kan in Turkije waar je het ene all-in resort na het andere terug kunt vinden en een rijke geschiedenis. Bovendien bereik je het grootste deel van dit mooie land binnen de 6 uur vliegtijd. In Egypte heb je een zekerheid van zowat 100% dat je zon te zien zult krijgen. Op 6 uur vliegtijd ligt het noorden van dit mooie land ook nog net binnen het bereik van dit artikel. Caïro en Alexandrië zijn echte toeristische trekpleisters met naast zon en strand ook heel wat schitterende musea.

In Afrika binnen 6 uur vliegen

De noordkust van Afrika heeft heel wat verborgen pareltjes te bieden op minder dan zes uur vliegen. Marokko heeft Agadir en Marrakech en een land als Tunesië heeft naast knappe stranden ook bruisende steden als Tunis te bieden.