Maximaal 5 uur vliegen

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Er snel even tussenuit knijpen maar geen trek om een hele dag in het vliegtuig te zitten? Dat hoeft ook niet per se. Er zijn heel wat zonnige en populaire bestemmingen op minder dan 5 uur vliegen. Ideaal om optimaal gebruik te maken van een verlengd weekend of een weekje vakantie. Een korte vliegtijd is niet alleen handig om geen hele dag tijd te verliezen, maar ook gewoon fijner voor een trip met bijvoorbeeld kleine kinderen.Vertrekken met maximaal 5 uur vliegen is mogelijk vanaf:

→ Naar: Diverse bestemmingen!

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bestemmingen die maximaal 5 uur vliegen zijn.

Bekijk de bestemmingen met 5 uur VLIEGTIJD

 


Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vakantiebestemmingen maximaal 5 uur vliegen

In en rond de Middellandse Zee zijn heel wat mooie bestemmingen op een stuk minder dan 5 uur vliegtijd. Na goed 2 à 3 uurtjes vliegen zet je voet aan wal aan de Spaanse kust, het zuiden van Frankrijk of de laars van Europa. Een onderschatte topper is echter het mooie Malta. Dit rustieke eiland is de bestemming bij uitstek om even te ontsnappen aan de alledaagse drukte. Daarenboven valt het eiland ook op een paar dagen tijd te verkennen. Bezoek zeker de hoofdstad Valletta en de prachtige Blue Grotto. Andere toppers in het gebied rond de Middellandse Zee zijn de Balearen, Cyprus en Griekenland.

Maximaal 5 uur vliegen
Maximaal 5 uur vliegen

In maximaal 5 uur vliegen in de zon

Aan de andere kant van het Iberische schiereiland vind je het begin van de Atlantische Oceaan terug. De Portugese streek de Algarve bereik je in slechts enkele uren vliegen en valt dus ruimschoots binnen de 5 uur vliegtijd. Deze knappe streek is het Walhalla voor wandelaars en biedt ook een wonderbaarlijke onderwaterwereld aan. Niet toevallig is één van de aanraders dan ook om hier van de culinair hoogstaande visgerechten te proeven. Ook het zonnige Gran Canaria is met iets minder de 5 uur vliegen een prachtige bestemming.

Na 5 uur vliegen midden in de sneeuw

Heb je al genoeg zon en strand gezien om een heel mensenleven te vullen? Dan vind je op minder dan 5 uur vliegtijd ook enkele schitterende bestemmingen in het noorden. De Scandinavische landen zijn niet meer dan 2 uur vliegen en ook IJsland, Noorwegen of Zweden bereik je binnen de drie uur. Een tochtje langs de Noorse fjorden, de IJslandse geisers of het noorderlicht bekijken: klinkt ook best goed toch?