Er zijn veel vakantiebestemmingen waarbij je niet langer dan 4 uur hoeft te vliegen. Dat is erg fijn, omdat sommige mensen nou eenmaal niet zo van lang vliegen houden. Je kunt zelfs naar een aantal landen vliegen buiten Europa. Hieronder lees je meer over de vliegtijden vanaf Amsterdam Schiphol, Eindhoven en Rotterdam naar diverse steden. Het is natuurlijk belangrijk dat de vliegtijd naar deze steden korter is dan vier uur.Vertrekken met maximaal 4 uur vliegen is mogelijk vanaf:

→ Naar: Diverse bestemmingen!

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bestemmingen die maximaal 4 uur vliegen zijn.

 Vakantiebestemmingen 4 uur vliegen

Je kunt zoals hierboven beschreven ook naar een land buiten Europa vliegen met een vliegtijd van maximaal 4 uur. Denk bijvoorbeeld aan Marokko. Je kunt vanaf Amsterdam Schiphol in 3 uur en 55 minuten naar Marrakesh vliegen. Dit is een rechtstreekse vlucht. Ook vanaf Eindhoven is de vliegtijd 3 uur en 55 minuten naar Marrakesh. Je kunt in deze Marokkaanse stad heerlijke gerechten proeven, gezellige marktjes bezoeken, cultuur snuiven en leuke mensen ontmoeten. De valuta van Marokko is de Marokkaanse Dirham. Het is in Marrakesh 1 uur vroeger dan in Nederland.

Vliegtijd Marrakesh, maximaal 4 uur vliegen

Maximaal 4 uur vliegen? Hier kun je heen!

Er zijn ook andere vakantiebestemmingen waar je naartoe kunt gaan, waarbij de vliegtijd maximaal 4 uur is. Je kunt bijvoorbeeld naar diverse eilanden van het land Griekenland vliegen, maar ook naar Turkije of Cyprus. Een bekende stad in Turkije is bijvoorbeeld Bodrum. Je vliegt al naar Bodrum vanaf Amsterdam Schiphol binnen 3 uur en 55 minuten. De vliegtijd vanaf Eindhoven en Rotterdam is helaas wel langer dan 4 uur. Dit komt doordat deze vluchten niet rechtstreeks zijn. In Bodrum wordt betaald met de Turkse Lira. Het is in de stad 1 uur later dan in Nederland. Het is goed om hier van te voren rekening mee te houden.

Als je niet van lang vliegen houdt, dan kun je dus alsnog naar vakantiebestemmingen en korter dan 4 uur vliegen. Je kunt zelfs buiten Europa op vakantie zonder langer te vliegen dan 4 uur.