Als je maximaal 2 uur wilt vliegen, welke bestemmingen kun je dan allemaal bezoeken? Op deze pagina zie je welke landen, eilanden en steden er allemaal te bereiken zijn met maximaal 2 uur vliegen. Een korte vliegtijd van 2 uur is erg leuk om eens te doen in een (lang) weekend!Vertrekken met maximaal 2 uur vliegen is mogelijk via TUI vanaf:

→ Naar: Diverse bestemmingen!

De vliegtijd verschilt per luchthaven. Bekijk vliegtickets vanaf deze luchthavens:

Je vindt er de vluchten met vliegtijden naar bestemmingen die maximaal 2 uur vliegen zijn.

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:

Als je op vakantie gaat, dan is dat erg leuk. Je kunt je hier een tijd lang op verheugen. Maar waar ga je naar toe op vakantie? Als je niet zo van lang vliegen houdt, dan kun je kiezen voor een bestemming binnen Europa. Vakantiebestemmingen waarbij je maximaal twee uur vliegt, zijn er genoeg. Hieronder lees je meer over verschillende vakantiebestemmingen binnen twee uur vliegen.

Vakantiebestemmingen 2 uur vliegen

Er zijn diverse vakantiebestemmingen waar je heen kunt gaan als je niet langer dan twee uur wilt vliegen. Het is bijvoorbeeld erg leuk om naar Londen te gaan. Als je naar Londen gaat, vlieg je binnen de twee uur vanaf verschillende vliegvelden van Nederland. Als je vanaf Amsterdam Schiphol vertrekt, is de vliegtijd 1 uur. Vanaf Eindhoven is de vliegtijd 1 uur en 5 minuten en vanaf Rotterdam 1 uur en 10 minuten. Alle vluchten naar Londen zijn rechtstreeks. In Londen kun je diverse activiteiten doen, waaronder naar de Big Ben, de Tower Bridge, de London Eye en nog veel meer. Als je naar een bestemming wilt onder de 2 uur vliegen, dan is Londen een erg goede keuze. In deze stad betaal je met de Engelse Pond en is het één uur vroeg dan in Nederland.

Vliegtijd Parijs, maximaal 2 uur vliegen

2 uur vliegen naar de zon!

Het kan natuurlijk ook zijn dat je liever naar een wat warmere bestemming gaat. Je kunt ook, mits je niet midden in de winter gaat, naar een warmere vakantiebestemming dat minder dan twee uur vliegen is. Denk bijvoorbeeld aan een stad in Italië, zoals Venetië. Als je vanaf Amsterdam Schiphol naar Venetië vliegt, dan is de vliegtijd 1 uur en 45 minuten. Vanaf Eindhoven kun je niet rechtstreeks naar Venetië vliegen, dus is de vliegtijd ook langer dan 2 uur. Vanaf Rotterdam is de vliegtijd 1 uur en 50 minuten bij een rechtstreekse vlucht. Als je dus naar Venetië wilt vliegen en niet langer dan 2 uur wilt vliegen, dan zul je vanaf Amsterdam Schiphol of Rotterdam moeten vertrekken. In de stad kun je met de euro betalen. Ook is er geen tijdsverschil met Nederland.