Vliegtuigstoelen met de meeste beenruimte

Vliegtuigstoelen met de meeste beenruimte

Als er één ding een groot irritatiepunt is tijdens het vliegen, dan is het de beenruimte wel. Je hebt vaak in een vliegtuig erg weinig beenruimte, wat vervelend kan zijn. Het is al helemaal vervelend bij een lange vlucht. Je kunt je benen niet strekken en als je veel ruimte wilt, betaal je direct meer. Hieronder lees je meer over de vliegtuigstoelen met de meeste beenruimte en andere tips voor meer ruimte en comfort tijdens het vliegen.

Vliegtuigstoelen met de meeste beenruimte

Het is natuurlijk vanzelfsprekend, dat de voorste stoelen en de stoelen bij een nooduitgang altijd meer beenruimte hebben dan de andere rijen met stoelen. Als je dus extra beenruimte wilt hebben, dan zul je moeten proberen om hier een stoel te bemachtigen bij het online inchecken. Ook zijn er verschillende vliegmaatschappijen die allemaal weer een andere stoelindeling bieden. De meeste ruimte heb je bij TUI, KLM en Lufthansa. De wat goedkopere vliegmaatschappijen bieden minder comfort. Ryanair, Transavia en Vueling hebben iets een krappere stoelindeling dan de eerdergenoemde vliegmaatschappijen. De minste ruimte heb je bij Easyjet. Wil je zonder bij te betalen meer comfort? Dan kun je de vlucht het beste boeken indien mogelijk bij KLM of Lufthansa.

Vliegtuigstoelen met de meeste beenruimte

Als je een vlucht maakt van één of twee uurtjes, dan is het je vaak niet waard om extra geld te betalen voor extra beenruimte. Je kunt het beste bij een gangpad zitten zodat je nog een beetje je benen kunt strekken. Als je een lange vlucht maakt, dan is het wel goed om wat bij te betalen als je erg lange benen hebt. Iedere vliegmaatschappij hanteert weer andere prijzen voor extra beenruimte. De vliegtuigstoelen bij de nooduitgang en helemaal vooraan in het vliegtuig hebben over het algemeen de meeste ruimte. Probeer deze stoelen dus te boeken tijdens het online inchecken en je hebt vaak wat meer ruimte dan de rest. Hier kan in sommige gevallen een toeslag voor worden gevraagd.