Vliegtijd Victoria

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Victoria is een erg leuke stad in Canada. In de stad zijn veel verschillende activiteiten te doen. Je leest onderaan de pagina welke activiteiten er zoal te doen zijn. Als je op vakantie gaat, is het fijn om rekening te houden met een aantal zaken. Je kunt kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Victoria in Canada is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Victoria (AMS-YYJ)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Victoria (AMS-YYJ) is gemiddeld 11 uur en 57 minuten. Het is goed om te weten dat je tijdens de vlucht te maken krijgt met minimaal één tussenlanding. Het is een lange vliegtijd, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee om te lezen tijdens de vlucht. Het vliegveld waarop je landt, heet Victoria International Airport. De afkorting is YYJ.

Vliegtijd Victoria vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-YYJ) / (RTM-YYJ)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vertrekken. Je krijgt vanaf daar te maken met minimaal twee tussenlandingen tijdens de vlucht. De vliegtijd Rotterdam – Victoria (RTM-YYJ) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 17 uur en 27 minuten. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.771 kilometer. Het is goed om te weten dat in de stad wordt betaald met de Canadese Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook kun je rekening houden met het tijdsverschil. Het is in de stad 8 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Victoria is de hoofdstad van de provincie Brits-Columbia. In de stad zijn veel leuke activiteiten te doen. Voorbeelden daarvan, zijn: het Royal BC Museum, de Scenic Marine Route, Inner Harbour, het Craigdarroch Castle, het Beacon Hill Park, het Government House, de Britisch Columbia Parliament Buildings en de Miniature World.