Vliegtijd Tunesië

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

   Vluchten naar Tunesië met alle reisinformatie via tui.nl:

Vliegtickets-Tunesië

Hoe lang is de vliegtijd naar Tunesië? Dat is handig om van te voren te weten als je naar het land op vakantie gaat. De vliegtijd naar Tunesië hangt af van een aantal zaken. Zo is de vliegtijd anders vanaf Amsterdam Schiphol dan vanaf het vliegveld van Rotterdam. Je kunt naar verschillende steden vliegen in Tunesië. De vliegtijd naar Tunis kan ook weer variëren met de vliegtijd naar de stad Djerba. Hieronder lees je meer over de vliegtijd naar Tunesië vanaf en naar diverse vliegvelden. Ook lees je meer over de vliegafstand, valuta en ligging.Bekijk de vliegtijd bij de vluchten naar TUNESIË via TUI vanaf:

→ Naar: TUNESIË AIRPORT

Bekijk de vliegtijd + vluchten op TUI.nl

  

Vliegtickets vergelijken op prijs en vliegtijden:
Vliegtickets vergelijken

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Tunesië

De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Tunis is 2 uur en 55 minuten. De vlucht vanaf Amsterdam Schiphol is rechtstreeks. Ook kun je vanaf Amsterdam Schiphol naar de stad Djerba vliegen in Tunesië. Tijdens deze vlucht maak je wel minimaal één tussenlanding. De vliegtijd vanaf Amsterdam Schiphol naar Djerba inclusief één tussenlanding, bedraagt 5 uur en 10 minuten gemiddeld.

Vliegtijd Tunesië vanaf Rotterdam en Eindhoven

Vanaf Eindhoven naar Tunis of Djerba vliegen is wat lastiger. Naar beide steden vanaf Eindhoven krijg je te maken met minimaal drie tussenlandingen. De vliegtijd naar Tunis vanaf Eindhoven is 11 uur en 40 minuten inclusief drie tussenlandingen. De vliegtijd naar Djerba vanaf Eindhoven is 29 uur en 46 minuten. Als je vanaf Rotterdam naar Tunis wilt vliegen, dan vlieg je er heen binnen 8 uur en 35 minuten. Wel krijg je tijdens de vlucht te maken met minimaal twee tussenlandingen. Vanaf Rotterdam kun je niet naar de stad Djerba in Tunesië vliegen. Als je naar één van deze steden wilt, dan kun je het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen voor de kortste vliegtijd en minste tussenlandingen.

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Tunis vanaf Nederland is 1.771 kilometer. De vliegafstand naar Djerba is 2.106 kilometer. In het land wordt betaald met de Tunesische Dinar. Je kunt deze valuta aanschaffen voordat je op vakantie gaat bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau of op het vliegveld waar je vandaan vliegt of landt.

Ligging

Het land ligt in Noord-Afrika. Het land grenst aan Libië, Algerije en de Middellandse zee. Het behoort tot de Maghreb-landen, waar ook Marokko, Algerije, Libië en Mauritanië bij horen. De hoofdstad van Tunesië is Tunis.