Vliegtijd Torréon

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Torréon is erg gaaf om eens te bezoeken. In de stad zijn verschillende activiteiten te doen, waardoor de vakantie nog leuker wordt. Je kunt onderaan de pagina vinden welke activiteiten er zoal te doen zijn. Voor vertrek kun je kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Torréon in Mexico (Coahuila) is en waar je landt. Daarnaast is het fijn om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil is met Nederland en met welke valuta er wordt betaald. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Torréon (AMS-TRC)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Torréon (AMS-TRC) is gemiddeld 24 uur en 19 minuten. Tijdens de vlucht maak je minimaal één tussenlanding. Dit is goed om van te voren te weten. Het vliegveld van de stad waarop je landt, heet Francisco Sarabia International Airport. De afkorting ervan is TRC.

Vliegtijd Torréon vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-TRC) / (RTM-TRC)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. De vliegtijd Rotterdam – Torréon (RTM-TRC) is gemiddeld 24 uur en 48minuten. Dit is de vliegtijd inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vliegen voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8.921 kilometer. Het is fijn om te weten dat er in de stad wordt betaald met de Mexicaanse Peso. Deze valuta kun je bijvoorbeeld aanschaffen voordat je op vakantie gaat. Ook is het goed om te weten dat er tijdsverschil is met Nederland. In de stad is het 7 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Spaans gesproken.

De hoofdstad

Torréon is een stad in de Mexicaanse staat Coahuila. Je kunt er naar Museo Arocena, Bosque Venustiano Carranza, Territorio Santos Modelo, Canal de la Perla, Christ of Noas, Casa del Cerro, Teatro Nazas en Bosque Urbano.