Vliegtijd Osaka

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Japan kent veel indrukwekkende steden waar veel te doen is. Je kunt er verschillende activiteiten doen en je kunt er ook goed ontspannen. Wat er zoal te doen is in de stad, lees je onderaan de pagina. Het is goed om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Osaka in Japan is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast kun je kijken wat het tijdsverschil met Nederland is, welke taal er wordt gesproken en welke valuta er wordt gebruikt. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Osaka (AMS-OSA)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Osaka (AMS-OSA) is 10 uur en 50 minuten. Het is fijn om te weten dat je vanaf Amsterdam Schiphol rechtstreeks vliegt. Je hoeft dus geen rekening te houden met tussenlandingen. Het vliegveld van de stad heet Osaka International Airport, waarvan de afkorting OSA is.

Vliegtijd Osaka vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-OSA) / (RTM-OSA)

Je kunt vanaf Eindhoven en Rotterdam naar de stad vliegen. Vanaf Eindhoven krijg je te maken met minimaal één tussenlanding en vanaf Rotterdam met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Osaka (EIN-OSA) is gemiddeld 19 uur inclusief tussenlanding. De vliegtijd Rotterdam – Osaka (RTM-OSA) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 18 uur en 10 minuten. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.558 kilometer. Het is goed om te weten dat je in de stad kunt betalen met de Japanse Yen. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau of op het vliegveld waar vandaan je vliegt. Het is in de stad 8 uur later dan in Nederland en er wordt Japans gesproken.

De hoofdstad

Het is de hoofdstad van de gelijknamige Japanse prefectuur. Er zijn allerlei activiteiten te doen in de stad die de vakantie nog leuker maken. Zo kun je naar Dotonbori, Shinsaibashi, het Aquarium Kaiyukan, de Universal Studios Japan, het Kasteelpark, Tempozan Ferris Wheel, Minami en het Castle.