Het is erg gaaf om een keer naar Oostenrijk op vakantie te gaan. Het maakt hierbij niet uit of je in de zomer of winter gaat, omdat het in beide seizoenen erg mooi is en je er nog steeds van alles kunt doen. Hoelang is de vliegtijd naar Oostenrijk? Dat hangt er natuurlijk vanaf, vanaf waar je vliegt en naar welke stad je vliegt. Naar wenen is de vliegtijd bijvoorbeeld weer anders dan naar de Oostenrijkse stad Innsbruck. Hieronder lees je meer over de vliegtijden vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam naar de steden Wenen en Innsbruck in Oostenrijk. Ook lees je meer over de vliegafstand, valuta en ligging.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Oostenrijk

Hoelang is de vliegtijd naar Oostenrijk? Vanaf Amsterdam Schiphol naar Wenen is de vliegtijd 1 uur en 40 minuten. De vluchten zijn rechtstreeks. Ook als je naar Innsbruck vliegt vanaf Amsterdam Schiphol zijn de vluchten rechtstreeks. Deze vliegtijd is iets korter, namelijk 1 uur en 30 minuten. Binnen 2 uur ben je op deze prachtige plek.

Vliegtijd Oostenrijk

Vliegtijd Oostenrijk vanaf Rotterdam en Eindhoven

Als je vanaf Eindhoven naar Wenen wilt vliegen, dan is de vliegtijd 6 uur. Dit is de gemiddelde vliegtijd inclusief minimaal één tussenlanding. Als je naar Innsbruck vliegt vanaf Eindhoven, dan is de vlucht wel rechtstreeks. De vliegtijd is dan 1 uur en 20 minuten. Als je vanaf Rotterdam naar Wenen wilt vliegen, dan is de vlucht wel weer rechtstreeks. Je doet er dan 1 uur en 45 minuten over. De vliegtijd vanaf Rotterdam naar Innsbruck is gemiddeld 19 uur inclusief minimaal één tussenlanding. Zo zie je maar, hoe erg de vliegtijden van elkaar kunnen verschillen.

Vliegafstand en valuta

De vliegafstand naar Wenen is 958 kilometer. De vliegafstand naar Innsbruck is 733 kilometer. Het is fijn om te weten dat de valuta van Oostenrijk de Euro is. Je hoeft geen andere valuta aan te schaffen voor vertrek.

Ligging

Oostenrijk is een land in Centraal Europa. Het land grenst aan Zwitserland, Tsjechië, Duitsland, Slowakije, Italië, Hongarije, Slovenië en de ministaat Liechtenstein.