Vliegtijd Ontario

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Ontario is een stad in de Verenigde Staten die zeker de moeite waard is om te bezoeken. Er zijn in de stad talloze activiteiten te doen. Wat er zoal te doen is, lees je onderaan de pagina. Je kunt als je op vakantie gaat kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Ontario in Californië is en op welk vliegveld je landt. Ook is het goed om te weten wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ontario (AMS-ONT)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ontario (AMS-ONT) is gemiddeld 15 uur en 22 minuten. Je krijgt tijdens de vlucht te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je van te voren rekening mee houden. het vliegveld waarop je landt, heet Ontario International Airport. De afkorting is ONT.

Vliegtijd Ontario vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-ONT) / (RTM-ONT)

Het is niet mogelijk om te vertrekken vanaf Eindhoven. Wel kan je vertrekken vanaf Rotterdam. Je krijgt dan te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Ontario (RTM-ONT) is inclusief twee tussenlandingen gemiddeld 18 uur en 48 minuten. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 9.371 kilometer. Het is goed om te weten dat je te maken krijgt met tijdsverschil. Het is in de regio namelijk 9 uur vroeger dan in Nederland. Ook wordt er met een andere valuta betaald. Deze valuta heet de Amerikaanse Dollar. De valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Californië. Je kunt er naar het Graber Olive House, de Citizens Business Bank Arena, het Convention Center, K1 Speed Cucamonga, het Guasti Regional Park, Scandia en je kunt er naar verschillende bioscopen. Ook is het aan te raden om er klimtochten te maken.