Vliegtijd Novosibirsk

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Als je op vakantie gaat, kun je rekening houden met een aantal zaken. Zo kom je minder snel voor onaangename verassingen te staan. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegafstand is, wat de vliegtijd naar Novosibirsk in Rusland is en op welk vliegveld je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, wat het tijdsverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald en wat er zoal te doen is in de stad. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Novosibirsk (AMS-OVB)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Novosibirsk (AMS-OVB) is gemiddeld 9 uur en 20 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je rekening mee houden. Het vliegveld waarop je landt, heet Tolmachevo Airport. De afkorting is OVB.

Vliegtijd Novosibirsk vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-OVB) / (RTM-OVB)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen richting de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. Als je vanaf Rotterdam vliegt, krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Novosibirsk (RTM-OVB) is gemiddeld 14 uur inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 4.872 kilometer. In de stad wordt betaald met de Russische Roebel. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook krijg je te maken met tijdsverschil. Het is in de regio namelijk 6 uur later dan in Nederland. Er wordt Russisch gesproken.

De hoofdstad

Novosibirsk is de hoofdstad van de gelijknamige oblast, oftewel provincie. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar de Zoo, Sculpture Buying Scene, The Lenina Square, het Glory Monument, het Traffic Lights Monument, the Chapel of St. Nicholas, het Krasny Fakel Theater en het Monument of Laboratory Mice.