Vliegtijd Norfolk

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Een erg leuke stad in de Verenigde Staten om te bezoeken, is Norfolk. Het is niet één van de meest bekende steden, maar het is zeker de moeite waard. Je kunt er allerlei activiteiten doen. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je onderaan de pagina. Je kunt je goed voorbereiden door te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Norfolk in Virginia is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Daarnaast is het fijn om te weten wat het tijdverschil met Nederland is, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Norfolk (AMS-ORF)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Norfolk (AMS-ORF) is gemiddeld 11 uur en 58 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Het vliegveld van de stad heet Norfolk International Airport. De afkorting is ORF.

Vliegtijd Norfolk vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-ORF) /(RTM-ORF)

Het is helaas niet mogelijk om vanaf Eindhoven te vliegen. Wel kun je vanaf Rotterdam vertrekken. De vliegtijd Rotterdam – Norfolk (RTM-ORF) is gemiddeld 15 uur en 19 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal twee tussenlandingen. Je kunt het beste vliegen vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 6.313 kilometer. In de stad kan worden betaald met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta kun je aanschaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Ook is er tijdsverschil met Nederland. In de stad is het 6 uur vroeger dan in Nederland. Er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

Het is een stad in de Amerikaanse staat Virginia. Je kunt in de stad veel activiteiten doen. Je kunt naar het Chrysler Museum of Art, USS Wisconsin, de Botanical Garden, Nauticus, het MacArthur Center, het Naval Station, het MacArthur Memorial en naar Virginia Zoo. Ook kun je in de stad heerlijk uit eten en winkelen.