Vliegtijd New Bern

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

De Verenigde Staten kent ontzettend veel leuke steden. New Bern is daar een van. Je kunt in de stad allerlei activiteiten doen en verschillende dingen bezichtigen. Wat er zoal te doen valt in de stad, lees je onderaan de pagina. Als je op vakantie gaat, is een goede voorbereiding het halve werk. Je kunt van te voren kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd is, wat de vliegafstand is en waar je landt. Ook is het goed om te weten welke taal er wordt gesproken, met welke valuta er wordt betaald en wat het tijdsverschil is met Nederland. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – New Bern (AMS-EWN)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – New Bern (AMS-EWN) is gemiddeld 15 uur en 37 minuten. De vlucht is inclusief één tussenlanding. Het vliegveld waarop je landt, heet Coastel Carolina Regional Airport. De afkorting is EWN.

Vliegtijd New Bern vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-EWN) / (RTM-EWN)

Vanaf Eindhoven vertrekken er helaas geen vliegtuigen naar de stad. Wel is het mogelijk om vanaf Rotterdam te vliegen. De vliegtijd Rotterdam – New Bern (RTM-EWN) is gemiddeld 17 uur en 7 minuten vliegen inclusief twee tussenlandingen. Je kunt het beste vanaf Amsterdam Schiphol vertrekken voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 7.764 kilometer. In de stad wordt betaald met de Amerikaanse Dollar. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij een wisselkoersbureau. Ook kun je in de meeste gevallen met de pinpas of creditcard betalen. Wel wordt hier vaak een extra bedrag voor in rekening gebracht. Het is in de stad 6 uur vroeger dan in Nederland en er wordt Engels gesproken.

De hoofdstad

New Bern is een stad in de Amerikaanse Staat North Carolina. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar het North Carolina History Center, het New Bern Fireman’s Museum, de Bear City Fudge Company, de New Bern Farmer’s Market, de Isaac Taylor Garden, Fine Art at Baxters, Kidsville Playground en je kunt verschillende sightseeingtours doen. Op deze manier leer je de stad nog beter kennen.