Vliegtijd Ndola

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Bereken eenvoudig hoe lang het vliegen is naar je bestemming!

Als je op vakantie gaat, is het goed om te weten waar je rekening mee kunt houden. Dit zijn een aantal zaken. Kijk bijvoorbeeld vanaf waar je het beste kunt vliegen, wat de vliegtijd naar Ndola in Zambia is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Ook is het fijn om te weten of er tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald, welke taal er wordt gesproken en wat er voor activiteiten in de stad te doen zijn. Meer over bovengenoemde zaken, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ndola (AMS-NLA)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ndola (AMS-NLA) is gemiddeld 23 uur en 45 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Hier kun je rekening mee houden. De vliegtijd is redelijk lang, dus neem bijvoorbeeld een goed boek mee om je te vermaken tijdens de vlucht. Het vliegveld van de stad heet Ndola Airport, waarvan de afkorting NLA is.

Vliegtijd Ndola vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-NLA) / (RTM-NLA)

Het is mogelijk om vanaf Eindhoven en Rotterdam te vliegen. Wel krijg je vanaf beide vliegvelden te maken met minimaal twee tussenlandingen. De vliegtijd Eindhoven – Ndola (EIN-NLA) is gemiddeld 27 uur en 45 minuten inclusief tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Ndola (RTM-NLA) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 63 uur en 30 minuten. Je kunt het beste vertrekken van Amsterdam Schiphol.

Ndola vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 8262 kilometer. In de stad kun je betalen met de Zambiaanse Kwacha. Deze valuta is aan te schaffen bij een wisselkoersbureau. Ook is het goed om te weten dat je te maken krijgt met tijdsverschil. Het is in de regio 1 uur later dan in Nederland. Er wordt voornamelijk Engels gesproken.

De hoofdstad

NDola is de hoofdstad van de provincie Copperbelt. In de stad zelf is helaas niet heel veel te doen. De meest populaire activiteiten die er te doen zijn, zijn het Copperbelt Museum en het Dag Hammarskjoeld Memorial. Gelukkig zijn er in de provincie en in het land Zambia zelf wel leuke activiteiten te doen. Je kunt bijvoorbeeld naar de Devil’s Pool, de Victoria Falls, Rhino Walk en de Victoria Waterfalls.