Vliegtijd Ndjamena

Hoe lang is het vliegen?

  • Hoe lang is het vliegen?

  • Vliegtijd, vliegduur en vliegafstand

Vliegtijd Ndjamena
Vliegtijd Ndjamena

Het is niet vaak een bestemming die bovenaan het vakantielijstje staat, maar het is zeker een stad die de moeite waard is om te bezoeken. Er zijn erg veel leuke dingen te doen in de stad. Welke activiteiten er zoal te doen zijn, lees je onderaan deze pagina. Voor vertrek is het goed om te kijken vanaf waar je vliegt, wat de vliegtijd naar Ndjamena in Tsjaad is, wat de vliegafstand is en op welk vliegveld je landt. Daarnaast kun je kijken wat het tijdsverschil is met Nederland, met welke valuta er wordt betaald en welke taal er wordt gesproken. Meer hierover, lees je hieronder.

Vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ndjamena (AMS-NDJ)

De vliegtijd Amsterdam Schiphol – Ndjamena (AMS-NDJ) is gemiddeld 8 uur en 20 minuten. Tijdens de vlucht krijg je te maken met minimaal één tussenlanding. Je kunt jezelf vermaken door een goed boek mee te nemen of een film te kijken tijdens de vlucht. Het vliegveld waarop je landt, heet N’Djamena International Airport. De afkorting is NDJ.

Vliegtijd Ndjamena
Vliegtijd Ndjamena

Vliegtijd Ndjamena vanaf Eindhoven en Rotterdam (EIN-NDJ) / (RTM-NDJ)

Vanaf Eindhoven vertrekken er geen vliegtuigen naar de stad. Wel kun je vanaf Rotterdam vertrekken. Je krijgt dan te maken met twee tussenlandingen. De vliegtijd Rotterdam – Ndjamena (RTM-NDJ) is inclusief tussenlandingen gemiddeld 26 uur en 15 minuten. Je kunt het beste vertrekken vanaf Amsterdam Schiphol voor de kortste vliegtijd en de minste tussenlandingen.

Ndjamena vliegafstand, tijdsverschil en valuta

De vliegafstand is 4.655 kilometer. In de stad kun je betalen met de CFA-Frank. Deze valuta is aan te schaffen voor vertrek bij bijvoorbeeld een wisselkoersbureau. Wat erg fijn is om te weten, is dat er geen tijdsverschil is met Nederland. Er wordt Frans gesproken in de stad, maar ook Arabisch.

De hoofdstad

Ndjamena is de hoofdstad van Tsjaad. Je kunt er van alles doen. Zo kun je naar Musée National, Grand Marché, Cinema le Normandie, L’Olympia, Avenue Charles de Gaulle, de Cathedral en Grand Mosque.